Bli medlem

Nyheter

MEDHAUG KINAREISER A/S inviterer til enestående rundreise i Kina.

Her får dere møte mange av Kinas perler.

Publisert

Medhaug Kinareiser

Invitasjon til å delta på gruppereisen «Møte med Kinas Perler» - Kina 22.mai – 4.juni 2024

Endelig er det åpnet for å gjennomføre denne store rundreisen i Kina som vi planla allerede i 2020.

Rundreisen i Kina starter i Shanghai og avsluttes i Beijing. I tillegg til disse storbyene skal vi besøke mindre byer og land-distrikter. Hva med elvecruise og skyskrapere i Shanghai, teplantasje i Guilin eller et ubeskrivelig show på Li-River etter ankomst til den sjarmerende fjellandsbyen Yangzhou? Har du lyst å besøke den berømte Terracotta-hæren og middag med danseshow fra Tangdynastiet i Xian? Vi topper turen med å besøke ikke mindre enn 4 steder på Verdensarvlisten i Beijing hvor den Kinesiske mur besøkes og mye mer.

Innenriks i Kina vil vi reise med buss, båt på elvecruise, høyhastighetstog og 2 innenlandske flygninger.

Vi gleder oss igjen til å gjennomføre denne enestående turen både til nord, sørøst og sentral-Kina.

Dere er alle kjent med den høye dollarkursen vi har for tiden, og reisen er derfor blitt vesentlig dyrere i løpet av disse årene. Vi har hatt flere runder med Kina og har klart å få redusert prisen pr person med kr 2.000, - og enkeltromprisen med kr 1.625.

Prisen har vi klart å få ned til kr 37.950, - pr person, tillegg for enkeltrom er kr 6.325, -. Dette betyr at reisen kommer på ca 2.500, - pr dag pr person i dobbeltrom, inkl alle reiser, hoteller og mat.

I løpet av de tre årene vi har ventet på denne turen, har noen av de påmeldte deltakerne trukket seg av ulike grunner. Når vi nå er i gang igjen, har vi plass til 10 – 12 nye deltakere.

Denne invitasjonen går til dere som på et eller annet tidspunkt har vist interesse for en slik stortur.

Er dere interessert i å vite mer om denne turen, kan dere ta kontakt med en av oss så sender vi program for reisen, prisliste, avbestillingsregler og påmeldingsskjema.

Vi har satt frist til 31.12.2023

Denne gangen slipper vi å reise til Oslo hver for oss for å få visum på den kinesiske ambassaden, dette ordner vi nå i Shanghai (antydet kostnad ca 100 USD pr person)

For de som blir med på tur pleier vi å ha et informasjonsmøte, trolig blir dette 2-3 måneder før avreise. Vi går da gjennom programmet og tilbud til ekstraprogram de to fridagene. I Beijing pleier vi å ha en avslutningsmiddag/buffet på et 5* hotell. Prisen på middagen vet vi ikke nå, men pleier å dele regningen på de som vil være med på den.

Alle må sørge for å ha reise- og avbestillingsforsikring.

Reisen starter i Haugesund 22.05 kl  15:20 og avsluttes i Haugesund 04.06 kl 14:50

Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen

Olav Bøhn                           
olav@bohn-regnskap.no            
mobil: 900 35 566             

Kjell Arne Medhaug
kjell.arne@medhaug.no
mobil: 970 77 425

Her finner du hele programmet til Kinareisen: https://www.medhaugkinareiser.no/#

Link til vår facebookside: https://www.facebook.com/medhaugkinareiser/