Bli medlem

Nyheter

Bella nybakt i juletid

Det siste året har det vært preget av det tragiske dødsfallet til eier og driver Arnt Robert Aleksandersen. Vi møtte Hanne Gunvor Stava Aleksandersen som måtte overta Bella etter dødsfallet av sin mann. Hanne sier til oss er at det går veldig bra på Bella Nybakt for tiden.

Publisert

IMG_1804

Hun arbeider ikke her selv, men er likevel til stede flere ganger i uken. Hun fikk veldig god hjelp av sin svigerfar til å begynne med noe som hun er veldig glad for. Etter hvert er det Izabela som har overtatt som daglig leder, hun har lang fartstid og det var den rette til å stå for daglig drift.

Heldigvis har vi flotte kjekke og erfarne arbeidsfolk der to er i bakeriet, en person lager kaker og 3 ansatte er i selve kafeen. Det er faktisk 6 ansatte på Bella, og det må til for å serve alle våre kunder sier Hanne. Vi har også to leiligheter i etasjene over kafeen som er utleid.

IMG_1810

Vi spør Hanne og Izsabela om det er noen nyheter nå når julen nærmer seg. Vi har fått nye flotte bord og stoler, en Juletallerken som på kort tid er blitt veldig populær og som kan bestilles hos oss hver dag. Vi har også fått en helt ny Costa kaffemaskin som er blitt installert i dag og vi gleder oss til å tilby mange forskjellig kaffesorter som Caffé Crema, Cappuccino, Latte, Flat White, Mocha med flere.


Isabella sier at vi har verdens beste komle som serveres som før, husk våre kaker til jul, Dronningkake, Mokkakake, Marsipankake, Fløytekake og våre mange forskjellige påsmurte bakevarer fylt med deilig ost og skinke, egg, bacon og mye annet godt. Ferske brød, pizzahorn og mange gode og forskjellige kaffe mat. Vi har alt og det smaker kjempegodt sier Isabella.

Når jeg går ut fra Bella så tenker jeg på den fine juletallerken, den skal prøves til helgen.