Bli medlem

Nyheter

Sjøen Hus og Hellvik Hus samarbeider om nytt boligprosjekt på Vea

Et nytt og spennende kapittel innen boligutviklingen på Vea begynner å ta form. To lokale byggentreprenører, Sjøen Hus og Hellvik Hus, går sammen for å realisere Sørbø-boligprosjekt langs Vestre Veaveg. Første byggetrinn består av 30 boenheter. Om alt går etter planen, vil boliger komme til salgs allerede i løpet av desember, mens byggingen vil starte en gang i løpet av nyåret.

Publisert

Sjøen2

Salgssjef i Sjøen Hus, Vegard Sjøen, og boligkonsulent i Hellvik Hus, Torgeir Grindhaug, ser frem til det nye samarbeidet.

sjoen1

Grunnen for samarbeidet startet helt enkelt med at Sjøen Hus og Hellvik Hus allerede eide hvert sitt område ute på Sørbø. Da området som knyttet disse eiendommene sammen kom til salgs, ble det enighet om å gå sammen om kjøpet og utviklingen av tomten.  

Totalt vil Sørbø boligfelt bestå av omtrent 75 boliger. Dette vil være alt ifra leiligheter og rekkehus til frittliggende eneboliger. Torgeir Grindhaug har stor tro på at det nye prosjektet vil slå godt an hos «Veabuen».

Samarbeidet og planene fremover, ser byggentreprenørene lyst på.

Vegard og Torgeir forteller at boenhetene vil være 85% husbankfinansierte - med markedets desidert beste rente. Selv før salgsstart, har flere vist interesse rundt prosjektet.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Prosjekt: Sørbø bolig

Torgeir, Hellvik Hus

Tlf: 982 85 955

E-post: Torgeir@hellvikhuskarmoy.no

Vegard, Sjøen Hus

Tlf: 982 48 012

E-post: Vs@sjoenhus.no