Bli medlem

Nyheter

Rabla AS, nytt medlem i Åkrehamn Vekst

Daniel Kro Frøyland er teknisk tegner, men har også svennebrev og mesterbrev i tømrerfaget. For nøyaktig 1 år siden startet han opp firmaet Rabla AS i Veakrossen.

Publisert

rs=w_719,h_719

Rabla startet opp i 2022 og har allerede vært delaktig i over 60 prosjekter hovedsakelig på Haugalandet. Til tross for tøffe tider for mange har oppstarten til Rabla godt over all forventing med stor pågang, hvor mange ønsker og trenger hjelp til totalrenovering av eksisterende bolig. Det er kun Daniel som er ansatt i bedriften men han har fått ei med på laget som har interiørarkitekt som sitt fag og skal være med å styrke tegningsdelen.


Rabla leverer arkitekt tjenester til deg som privatperson og bedrift å hjelper deg gjerne med tegninger og byggesøknad. Rabla har godt samarbeid med bygg smart, Solid mesterbygg, Haugaland mesterbygg innen byggebransjen.

Under boligmessen i Storhall Karmøy i fjor fikk Rabla en god oppstart med hele 15 prosjekter, i år ønsker de å gjenta suksessen. Du finner Rabla under årets boligmesse som går av stabelen 10-12. november i Storhall Karmøy.

rsw_2320h_1547-2