Bli medlem

Nyheter

Jul på Vea feirer 10 års jubileum!

Jul på Vea feirer julemagi og samhold på tiende året. Fra torsdag 23- lørdag 25. november kan du komme i skikkelig julestemning midt i Vea sentrum like ved Veavågen Kirke. Det blir fakkeltog, korps, julegrantenning i ¨skomakergata¨, hest og kjerre, nissens postkasse, barnas telt, alvedans, bålpanner, grøt, julebord og julelukter. Nissefar og nissemor kommer også på lørdagen med godteposer og god stemning.

Publisert

received_1501962536944547

Jul på Vea starter med fakkeltog fra Klippen på torsdagen hvor alle går sammen i fakkeltog bort til markedsplassen og tenner året julegran før bodene åpner for salg. Det blir bra show fra utescenen med blant annet Ingebjørg Andrea fra The Voice, Voice of Joy og flere andre flotte kor og unge artister. Disse konsertene er gratis og åpent for alle.

Nytt for dette året er at det vil bli en avslutningskonsert i samarbeid med Kirka. Lørdag kl 20:00 kommer Marthe Wang med strykere. Billetter til denne avslutningskonserten kan du kjøpe her.

Under årets marked er det over 25 utstillere som har meldt seg på og i bodene finner du popcorn, varme smultringer, blomster, lokal eplemost, håndlaga produkter, munker, stubbenisser, skinnfeller, julebakst, gjenbruk, fotokunst, lefser, kranser, dekorasjoner, godteri, fisk og spekemat. Det blir også et eget oppvarmet Kafetelt med noe godt å bite i. Her kan det garanteres at du kommer i julestemning.

Det blir også et eget telt for barna med lykkehjul, fiskedam, popcorn, barnekoret skal synge, gratis gløgg til alle og grøtservering på lørdagen. Det er også mulig å levere inn ønskeliste til nissen i egen postkasse og på lørdagen kommer selveste julenissen, nissemor og alver for å dele ut godteposer.

Hjertelig velkommen til Jul på Vea!

jul-pa-vea-program