Bli medlem

Nyheter

iteam, nytt medlem i Åkrehamn Vekst

De kaller seg en nasjonal lokal leverandør, for det er lokalt de opererer, noe vi i Åkrehamn vekst liker godt. 38 lokalkontor i Norge med kompetente medarbeidere som hjelper bedriftsmarkedet med det meste som har med IT å gjøre. iteam leverer global IT lokalt!

Publisert

Iteam1

Vi har tatt turen til Haugesund for å snakke med iteam som nylig har blitt medlem hos oss. Vi blir tatt imot av Regionsdirektør Stian Lauknes og kundeansvarlig på salg Fredrik Skare. Stian jobbet tidligere i selskapet iDrift, som slo seg sammen med et par andre IT-selskaper og dannet iteam i slutten av 2020. iteam har siden ekspandert betydelig nasjonalt og har i dag kontor fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Bak oppkjøps- og vekststrategien står det norske investeringsfondet Equip, som er majoritetseier med drøyt 60 prosent, resten er eid av de ansatte. Stian forteller at Haugesundkontoret har 12 medarbeidere, men at det i regionen han leder er 70 medarbeidere fordelt på 10 kontor. Hele selskapet har nå 350 medarbeidere og omsetter for 900 millioner.

iteam satser mot små- og mellomstore bedrifter. Leveransene innebærer at de i praksis tar på seg rollen som IT-avdeling for mange av kundene. Eller for litt større kunder, så samarbeider de med kundenes IT-avdelinger.

-Vi er et IT-drift og IT-sikkerhetsselskap, som skal være litt annerledes enn de store nasjonale aktørene og mye tettere på kundene. Det er viktig for oss at alle kundene skal ha et oppheng lokalt. Kundene skal ikke bare ringe inn og bli en ticket hos oss. De skal komme til kjente kontaktpersoner når de ringer, sier Lauknes.

I tillegg til IT-drift leverer iteam også IT-utstyr, og har egen nettbutikk hvor en kan handle alt fra PCer til nettverksutstyr.

-Vi er også gode på møteromsløsninger og tilbyr alt fra enkle til mer avanserte møterom, skyter Fredrik inn.  

iteams tre kjerneverdier er tilgjengelig, ærlig og løsningsorientert. Disse har på mange måter vært en rettesnor når selskapet skal navigere i et marked som er stadig i endring. 

-Det handler hele tiden om å bevare den lokale kunnskapen og innsikten, samtidig som vi drar nytte av nasjonal og global kompetanse. Kundene våre skal oppleve en genuin trygghet og nærhet, samtidig som de alltid skal tilbys de beste og sikreste IT-løsningene, avslutter Lauknes.