Bli medlem

Nyheter

Gratis julekonsert i parken & julegrantenning

I tradisjonen tro så ønsker vi i Åkrehamn Vekst å ringe julen inn sammen med dere. Vi starter med gratis underholdning og julekonsert i parken etterfulgt av julegrantenning på torget, torsdag 30. November kl 17:30-19:00

Publisert

julekonsert-2

Vi starter kvelden med gratis konsert og underholdning i parken med blant annet Anne Birgitte Grindhaug som skal synge julesanger og fortelle historier. Maria Horbovets fra Ukraina skal synge for oss, Irene Gautesen Langåker fra lokalkirken skal holde juleappell og Arvid Alsaker skal være konferansier.

Kl 18.30 går vi sammen i fakkeltog fra parken til torget. Fremst i fakkeltoget går korpset og Åkra drill. På torget blir det tenning av årets julelys, Åkra skolekorps og Havtonar spiller julesanger mens vi går rundt juletreet.

Kvelden avsluttes med at nissen kommer å deler ut godteposer til barna.

Velkommen!

Julekonser-og-julegrantenning-program-2023