Bli medlem

Nyheter

Vi har tatt en prat med Jostein Danielsen, hvordan går det med bilsalget

Jostein ble tilsatt som ny daglig leder i Åkra Bilimport i juni dette året, og vi tenkte at nå ville vi høre hvordan det går med den nye jobben og ikke minst bilsalget. Jostein har lang erfaring med ledelse og drift fra tidligere arbeid i Haugli Bakeri, Toma Mat, DNB Karmøy og Ica Maxi. Selv om han ikke har arbeidet med bil tidligere, har han fra ung alder interessert seg for bil.

Publisert

IMG_1094

Han sier videre at han er kommet til veldrevet firma med godt rykte i lokalmiljøet og ikke minst dyktige medarbeidere i alle ledd. Det har vært en kjempegod støtte og veiledning fra Helge Vikra som stadig jobber i firmaet, men har overlatt ledelsen til Jostein. Åkrabuen og Vestsiå ellers er veldig lojale og Handla Hima som dere sier i Åkrehamn Vekst. Vi tilbyr det lille ekstra til kundene våre og det skal vi fortsette med. Veien videre blir å styrke vår posisjon i markedet og arbeide for å utvikle oss til å bli enda bedre på alle våre områder. Vi skal ta vare på det som er skapt gjennom mange år her på Åkra Bilimport, jeg skal bidra til at bedriften er rigget for fremtiden. Bedriften er en institusjon og har et varemerke med stolte tradisjoner helt fra 1965 og leverer gode resultater den dag i dag.

Åkra Bilimport er med i Bilgruppen som er forhandler av 21 bilmerker.

Her i Åkrehamn har vi nybiler fra Opel og Isuzu og vi er merkeverksted for Opel, Peugeot, Citroên og Isuzu.
Vi er store på bruktbil og har derfor en stor fordel der vi kan selge både ny og bruktbil til våre kunder. Selv om tidene er trangere for folk nå med høye renter, har vi gode kampanjer på nybil og det kjøpers marked.

IMG_1098

Her ser vi selger Kjell Elias Håkonsen til venstre og Jostein Danielsen til høyre

Vi selger mer EL bil nå i forhold til fossile biler og det er et større bruktmarked for El bil. Vi selger mellom 30 og 50 biler hver måned der ca 15 er nybiler. Nå i denne tiden har vi flere lokale firma som kjøper nye vare og pickup biler som skal leveres de neste ukene. Vi har også avtale med Karmøy kommune som leaser biler av oss, vi har videre service, karosseri og verksted arbeid samt dekklager for dem.

Vi har flere ben å stå på og selv om båt-salget har en liten nedgang går det veldig bra med vårt verksted som kan ta alle bilmerker og vår karosseri og lakk-avdeling. Vi er rett og slett en totalleverandør på bil, båt og service.