Bli medlem

Nyheter

Nytt kontorbygg er i ferd med å reises i Stongsvingen, Åkrehamn

Etter å ha kjørt forbi næringsområdet i Stong, fant ÅV ut at her må vi ta kontakt med eier for å høre hva dette er. Jan Petter Sjøen i SjøenHus (Trygve J. Sjøen) er eier av tomten og vi fikk en prat med Petter. Vi har eid denne tomten i flere år og nå var det på tide å bygge et tidsriktig kontorbygg for våre ansatte og kunder.

Publisert

Det skal bli tidsriktige og moderne lokaler med alt på et plan. Bygget er areal og energieffektivisert og har universell utforming. Vi har en mindre andre etasje der det blir møterom og forsamlingslokale. Bygningen er på 500 kvadratmeter og har dermed god plass til alle kontormedarbeidere og tømrere som kommer innom for planlegging og fremdrift på byggeprosjektene. Det vil også bli reist et kombinert garasje og lagerbygg på 100 kvadratmeter. Skulle det sener bli nødvendig å utvide er det plass på tomten. Innflytting blir på vårparten i 2024.

Petter og sønnene Kenneth og Vegard har for tiden nok å henge fingrene i. Kenneth er driftsleder mens Vegard er salgssjef mens pappa Jan Petter stadig styrer skuta. De har flere større prosjekter under arbeid og har leid inn snekkere siden de ikke har nok folk til alt de har på gang.

Her kan vi nevne den store ombyggingen på Mortholmen for Sig Hansen, Stongtunet der de har 17 enheter igjen å bygge, en del er allerede solgt, men det er mulig å kjøpe leilighet eller rekkehus enda. Stongtunet ligger sentralt i Åkrehamn med Åkrasanden, Idrettsanlegg, ny skole ved idrettshallen (som snart skal bygges) og kun en gåtur til sentrum og butikker.

IMG_1084

Norrønatunet på høydedraget like øst for Salhusvegen er et flott prosjekt med 24 leiligheter, kun en rusletur fra apotek og butikker i Karmsundgata senteret. Her er snart halvparten solgt og vi ser at det er populært å bo så sentralt i Haugesund.
Vi har også en boligtomt for salg på Melstokke i Kopervik med kort vei til den nye barneskolen.
Ellers har vi alltid en del ombygninger og eneboliger under bygging
Åkrehamn Vekst vet at SjøenHus har flere prosjekter under planlegging men det får bli en ny sak ut på nyåret.