Bli medlem

Nyheter

Mesterlys Åkrehamn har flyttet til Haugehjørnet

Siden det var brann hos Åkra Elektriske og Mesterlys måtte de finne et midlertidig lokale i sentrum, og Haugehjørnet passet perfekt for dem. Selv om de ikke får plass til alle varene, er lys og vindusflater gode og de ligger rett i sentrum av Åkrehamn fremdeles.

Publisert

IMG_0845

Vi har tatt turen innom butikken for å høre hvordan det står til og treffer Siv Marit Langåker som er godt fornøyd med butikken når ting ble som det ble. Her i lyskrysset med Åkra Bilimport og Vili & Ve blir vi godt profilert når bilene kjører forbi eller venter på grønt lys. Selv om vi ikke har plass til alle produktene vi hadde tidligere er alle våre varer tilgjengelige og de fleste varene kommer til oss i løpet av en uke.

IMG_0834


Vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder som synes det er kjekt at det er blitt liv og røre igjen i Haugehjørnet. Vi trives også her når våre kunder trives, og mens vi snakker sammen kommer Elbjørg Tjøsvold innom. Jeg tar en tur hver dag og for en prat med både kunder og betjening sier hun. Jeg kan lage kaffe til dem og vaske og tørke støv hvis det trengs. Ikke lett for meg som nærmest hele livet har arbeidet i butikken for så å slutte å treffe dem selv om jeg ikke lenger er i arbeid sier hun med et stort smil. Det er så hyggelig å treffe kunder og ikke minst den kjekke betjeningen her sier Elbjørg til slutt.

Siv Marit nevner så viktigheten med lysrådgivning siden det er nyheter hele tiden med lyskilder, hvor mange Lumen og Watt sammen med fargetemperaturen. Skal Fargetemperaturen være hvit, gul osv. For ikke å glemme Kelvin, ikke lett for kundene å vite alt dette. Da forstår også jeg at rådgivning på lyskilder enten på nye eller eldre hus er viktig.

Mesterlys har et slagord «Riktig lys på riktig sted» og vi må ikke glemme riktig belysning utenfor, det kan gjøre både tomt og bolig godt og fint profilert. Siv Marit sier videre at de går rundt på nybygg eller oppussingsprosjekter for rådgivning, og vi samarbeider med vår egen installasjonsavdeling når de har prosjekter. Vi er godt utdannet med kursing i Mesterlyskjeden, slik at vår rådgivning kan komme godt til nytte for kundene.


Vi har kunder fra hele Haugalandet og det er utrolig kjekt at flere enn Karmøybuen kommer til oss, da er vi litt kry og stolte når vi ser at vår informasjon og råd viser seg å være gode.
Mesterlys Åkrehamn er også kåret til Årets Mesterlysbutikk to ganger og vi trives veldig godt her i butikken vår sier Siv Marit til slutt.