Bli medlem

Nyheter

Hvordan går det med det nye finanshuset på Bygnes etter oppstarten

SR-Bank åpnet sitt nye finanshus i mai 2023 med Tveit Regnskap og Eiendomsmegler 1, vi ønsket å høre hvordan det går etter samlokaliseringen.

Publisert

IMG_0900

Siden SR-Bank og Tveit Regnskap begge er medlemmer hos oss, ønsket vi å høre hvordan det går etter noen måneders drift. Vi fikk en avtale med banksjef Torbjørn Lindtveit og regionleder i Tveit Regnskap Rune Thuestad.


Vi får først en omvisning i de to etasjene, først passerer vi inngangspartiet der kundene blir tatt godt imot, så er det en sofagruppe og flere møterom med lokale Karmøy navn. Eiendomsavdelingen sitter i første etasje og det samme gjør SR -Bank. I andre etasje er det et stort lyst spiserom med kantine og her i andre etasje holder også Tveit Regnskap til.
Torbjørn sier at allerede nå ser vi synergier med samlokaliseringen. Kundene kan møte våre tre selskaper fra samme konsern i samme bygg. Det er blitt mer attraktivt for å søke arbeid hos oss og ikke minst at vi er tilgjengelige med flere tjenester for våre kunder.
I kundemottaket får kunden hjelp til det de har behov for og det er også satt opp flere PCer der kunden selv kan ordne enkle ting.

Rune sier at de har bygget slik at det er ledig kapasitet til flere medarbeidere, i det siste er det ansatt en ny megler og to fra SR-Bank i Haugesund har flyttet inn til oss. Vi har også ansatt en ny medarbeider på forsikringssiden sier Torbjørn.
Til sammen er vi en fin gjeng med alder fra 25 til over 60 år, så her er det mye erfaring og kompetanse samlet. Her har vi kraft til videre vekst og utvikling. Viktig at vi ligger på rett sted både for våre private og næringslivskunder. Våre kunder kommer fra hele Haugalandet og vi ser nå at vi ligger midt i smørøyet.

Minibanken som har innskudd og uttak står nå plassert inne på Bygnes Senter midt mellom Jernia og Apoteket, det er mulig å benytte seg av den i hele åpningstiden til Rema 1000.

Rune og Torbjørn ønsker også å ta opp Sparebankstiftelsen SR-Bank der lag og foreninger fra Haugalandet kan søke om midler til prosjekter som kan føre til mindre utenforskap, bedre forhold for barn og unge. Vårens søknadsrunde er fra 19. februar til 19. mars med prioriterte formål idrett, oppvekstmiljø og FOR ALLE! Høstens søknadsrunde er fra 19.august til 19.september med prioriterte formål friluftsliv, kompetanse, kultur og FOR ALLE! Du finner vår gavestrategi her.