Bli medlem

Nyheter

Advokatfirmaet Høines har utvidet med to nye advokatfullmektiger

Vi har tatt turen til Jan Henrik Høines for å snakke med ham og de nyansatte på kontoret.  Helene Hjelmaas og Alexander Thorsen er begge fra Avaldsnes og har gått på de samme skolene i hjembygda. Tilfeldighetene gjorde at de også gikk på samme universitet i Bergen, selv om de ikke gikk i samme klasse der. Etter 5 års utdanning søkte de på samme sted hos Advokatfirmaet Høines uten at de visste om hverandre.

Publisert

IMG_0886-1

Vi ønsker å vite litt mer om utdanning og hva de har arbeidet med her etter at de startet i juli måned. Helene har jobberfaring fra Karmøy kommune areal og byggesak der hun blant annet gjennomførte lovlighetskontroller.

Alexsander var på utveksling i Australia i løpet av studietiden og fikk lære om mekling og forhandlingsteknikker og internasjonale avtaler.

Begge må jobbe 2 år som fullmektig før de får egen bevilling som advokat.

De synes det var kjekt å få kunder på kontoret siden det stort sett var teori på skolen. Nå sitter de ansikt til ansikt med kundene og det har vært veldig givende. Vi har på den korte tiden fått mange forskjellige oppgaver og siden firmaet hadde en kampanje i juli med reduserte priser på framtidsfullmakter, testament og samboeravtaler har vi fått mange nye avtaler og differensierte arbeidsoppgaver. Jan Henrik skyter inn at de arbeider med kontrakter for utleie av boliger, som vi har en økende oppdrags med.

Tanken vår har helt siden vi startet opp å bli større, og nå er vi 4 personer på kontoret. Reidun Høines på kontoret har nå en enda større stilling hos oss, siden vi nå har flere kundeoppdrag.
Lokal kunnskap er viktig og nå har vi fått to Karmøybuer på laget som allerede etter kort tid har utført mange oppdrag for en økende kundemengde. De er utrolig flinke når de nå kommer ut fra universitetet og det er kjempeviktig for oss å bruke alt de har lært. Selvsagt tar vi oppdrag utenfor Karmøy, sier Jan Henrik som selv har en større jobb i Bergen for tiden.

Advokatkontoret ønsker å vise en stor bredde i oppdragene de kan utføre for kundene, en slags juridisk landhandel. Veiledning i arbeidsrett, barnevern, familie arv og skifte, skole og utdanningsrett, strafferett og bistand, kurs og foredrag er noen av våre fremste rettsområder.

Til slutt ønsker de å nevne at det er gratis å få en avtale der vi kan gå gjennom det kunden ønsker å få hjelp til før vi går videre.

Dere finner advokatfirmaet Høines på advokatfirmaethoines.no og vi er på facebook