Bli medlem

Nyheter

Sofia senteret i Veakrosen

Balanzen har skiftet navn til Sofia senteret og vi har kontaktet Hildur Vea for å høre hva som forandres nå når navneendringen nå er på plass.

Publisert

IMG_9739

Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier, og alltid vært opptatt av å forstå hvordan kroppen vår fungerer og hvordan vi mennesker med enkle metoder kan ta tilbake kontroll over eget liv. Jeg underviste på Høyskolen før jeg startet opp for meg selv. Etter mange utdanninger og år med erfaring er jeg nå opptatt av hvordan vi kan finne en trygg kjerne i våre liv.

Hemmeligheten er at dette er enkelt. Det finnes enkle grep vi alle kan gjøre for å komme ut av stress og motgang. Jeg er god på å hjelpe mennesker til å finne tro på seg selv, og roen i sinnet igjen. Jeg hjelper mennesker til å finne livskraften og viljen for å nå målet. Å gå til samtaler er ikke så farlig som mange tror, enkle innsikter gjør ofte en får friheten tilbake. Vårt fokus er på helhet. Vi styrker både tankekraft og hjertekraft.

Jeg tar også imot kunder fra næringslivet, det er viktig for bedriftene at de har friske oppegående arbeidstakere. Jeg tar imot kunder som kommer direkte. Mange har funnet kraften tilbake i livet etter noen få samtaler. Det er enkelt å ta kontakt med oss slik at vi kan ta en samtale for å se hvordan vi kan prøve å løse opp i problemer som du har.

Åkrehamn Vekst sammen med Sofia senteret skal prøve ut et prosjekt med bedrifter. Dette bygger på erfaringer Hildur Vea har fra samarbeid med Solstein siden 2011. Målet er at Sofia senteret tilbyr raskt sine tjenester til ansatte som trenger ekstra støtte når kriser eller helseutfordringer rammer familien. Avtalen med Solstein som har fungert veldig bra. Her får den ansatte som ønsker slik støtte dekket inntil 5 ganger med valgfritt samtale eller Balanze metoden. Trenger den ansatte hjelp utover dette, betaler den ansette dette selv. Målet er å få den ansatte raskt tilbake til normal fungering.

Sofia betyr din indre visdom. Vi utvikler denne visdom når vi går fra stress til et liv i frihet. Som barn stolte vi på at mamma og pappa fikset det meste, men som voksne må vi selv ta ansvaret. Ingen andre enn en selv kan forløse fortrengte følelser og endre tankemønsteret som svekker en selv. For å få til varig endring er det ubalansen som må endres. Hildur sier at dette kunne hun snakket om i timevis. Hildur er god til å finne de svarene en ikke finner alene, slik at kroppens balanse blir hel igjen. Link til Sofia senterets nettside