Bli medlem

Nyheter

Skåren Fisk & Skalldyr åpner salgsbod på Kaien i Åkrehamn

Vidar Skår har fått innredet en salgsbod som nå står klar på kaien i Åkrehamn, det blir åpning med gode tilbud torsdag 16. februar kl 10:00

Publisert

IMG_9484

Vi har pratet med Vidar som gleder seg til åpningsfest førstkommende torsdag. Han har fått innredet den 6 meter lange salgsboden i Kristiansand med stort kjøkken og kjøle. Hva skal du ha på menyen når du åpner Vidar, jo her blir det stor åpningskalas med kjempetilbud på lokale råvarer fra egen rekebåt Skåren.

Torsdag menyen blir ferske reker kr 169,-. Masse fisk der vi selger torsk i skiver for kr 99,- pr kg, må også si at denne torsken som spiser kreps og reker er den beste torsken du kan få tak i. Hysefille kr 119,-. Fra fredag middag blir det også krabbeskall med klokjøtt.

Vi har åpent fra 10:00 til 16:00 og lørdagen blir det åpent fra kl 08:00 med ferske fiskekaker.

I salgsboden vil vi også selge frysevarer som er  vakumpakket

Vidar har to båter som skal fiske opp fersk sjømat fra havet. En krabbebåt og reketråleren Skåren som er ute sørvest for Skudenes og frem til Kvitsøy flere ganger i uken. Du skal jo fiske etter råvarene Vidar, hvem skal stå i boden når du er opptatt med fiskerier. Familien skal hjelpe til, kona Hanne skal være med og døtrene skal hjelpe til på ettermiddag og helg. Det er travelt å gå flere døgn alene på fiskefeltet, men dette blir skikkelig kjekt når vi skal selge de lokale råvarene helt nede ved kaikanten. Selv om prisen på diesel er gått opp de siste årene sammen med strømprisen skal vi klare å få dette til, men vi håper at prisen på energi går ned snart slik at det kan bli enklere for oss å få et godt levebrød.

Rekå e best om vinteren så kom å kjøp på torsdag. Gå også inn på vår facebookside og se hva vi har å by på.