Bli medlem

Nyheter

Ny Daglig leder i Storhall Karmøy

Tore Olsen kommer fra Daglig leder stillingen i Monter Karmøy og har nå overtatt som daglig leder i Storhall Karmøy. Tore har samtidig meldt Storhall Karmøy inn i Åkrehamn Vekst og ser store fordeler med å være med i handel og næringssamarbeidet på vestsiden av Karmøy.

Publisert

Tore1

Vi møter Tore i 2. etasje der han har er opptatt i et møte, vi går derfor inn i bibliotekdelen der Storhallen har et samarbeid med Karmøy folkebibliotek. Tore kommer inn i biblioteket som nå er i den nyeste delen av bygget. Her er det innredet en ny kontorfløy der SK Vedavåg sitter rett innenfor biblioteket. Videre innover er det en helt nyinnredet aktivitetssal med plass til 120 sitteplasser der Storhallen har hatt flere foredrag i det siste, og flere er under oppseiling. Vi satser på å bruke denne aktivitetsalen ikke bare til foredrag, men også til møter, små konserter og kanskje bruke vår nye 70 kvm tv til å se på viktige idrettsarrangement både nasjonalt og internasjonalt sammen med våre mange idrettsbarn, ungdom og voksne. Vi prøver både bilde og lyd, og det må vi si ligger helt i toppen på bilde og lyd. Her er det hver torsdag dansetrening i kulturskoleregi, med speil på ene langveggen passer det helt ypperlig. Salen kan også leies ut til bedrifter og private selskaper. Vi ønsker også å se på om vi kan arrangere ungdomskonserter, det er noe ungdommene ønsker og vi skal prøve å få det til dette året.

All informasjon om det vi kan tilby ligger på vår nettside og facebook. Tore startet offisielt opp nå fra nyttår, men hadde en måneds overlapp med Ånen Torvestad før nyttår for å få all informasjon fra ham. Det er jo en overgang fra bygge bransjen til idrett, men det er som daglig leder mange likhetstrekk også. Det som er mest ulikt er helgearbeid i stor grad, siden mange idrettsaktiviteter, kamper og andre aktiviteter som boligmessen foregår i helgene. Ellers må jeg si at Ånen og Knut Håkon Einarsen har gjort en formidabel innsats for Storhallen i de første 7 årene, men også i mange år før bygget stod ferdig. Tore berømmer også Elisabeth Andersen som har god kontroll på Kvikk Treningssenter. Sammen med mange dugnadsarbeidere som er utrolig flinke og ja mennesker slik at alle våre aktiviteter både i ukedager og helg virker hundre prosent.

Det er flere skoler som bruker hallene på dagtid, når vi er på besøk er Vea Skole på plass i flerbrukshallen og i storhallen trener FK Haugesund. Her er det fult kjør hele dagen og langt ut på kvelden heldigvis sier Tore smilende.

Storhall Karmøy har en familieprofil og er et lavterskeltilbud til alle innbyggerne på Haugalandet. Aktivitets bredden er stor med håndball, basketball, innebandy, volleyball, badminton, squash, løpebaner (100 m), klatre-, buldre- og barnevegg og fotball. Sammen med Kvikk Treningssenter er Storhall Karmøy en av de største idrettsarenaer på Karmøy med trening og andre aktiviteter fra morgen til kveld og ikke minst i helger.

Tore tar oss med i første etasje der vi først er i den store foajeen med sitteplasser toaletter, kiosk og kjøkken. Vi går inn i flerbrukshallen der klasser fra Vea skole har gymnastikk, vider til squash banene som kan leies både på timebasis med og uten medlemskap. Her er det plass til flere og går dere inn på storhall Karmøy finner dere bestilling av timer sammen med priser. Squash er en god sosial aktivitet både for venner og familie og et avbrekk i en for noe stressende hverdag.

IMG_9473

Klatreveggen er ikke så mye i bruk nå, men vi skal fremover prioritere å få større aktivitet her. Vi trenger noen ildsjeler som kan være med å dra i gang denne gruppen. Ta gjerne kontakt med Tore på telefon 97790220 dersom du kan tenke deg å være med.

Vi må ikke glemme utleie delen med barneselskap og leie av hallene enten det er til idrett, kamper eller treninger. Vi står klar til å ta imot dere når dere kommer til oss i Storhall Karmøy avslutter Tore med.