Bli medlem

Nyheter

Musti Karmøy, dyrebutikken i Karmøy Storsenter

Musti Karmøy en stor dyrebutikk i Karmøy Storsenter. Åkrehamn Vekst har tatt en prat med butikkleder Monica Amland om hvordan butikken går etter et halvår i senteret.

Publisert

Monica

Monica er fornøyd, det er jevnt trykk med folk innom hver uke. Vi var også heldige med åpningen vår to dager etter at den nye rundkjøringen var klar.

Vi åpnet butikken den 16. juni 2022 og her er det selvsagt mange fra Karmøy som handler her. Vi ble tatt godt imot her på Karmøy, og kundekretsen vokser for hver uke. Flere skaffet seg hund under pandemien og det ser ut som om de fleste fortsetter med hund og det synes vi er kjekt. Musti er en stor Finsk kjede med butikker i Norge, Sverige og Finland, da vi startet på Karmøy var vi butikk nummer 61 og nå er det 71 butikker i Norge og over 300 butikker totalt.

IMG_9383

Allerede fra første dag var det mye folk innom butikken og de fleste kjente til Musti fra før av. Vi er store i Norge og har derfor gode priser på produktene våre, noe som kommer kundene til gode. Vi har flest produkter for hund og katt, men vi har også varer til smådyr og en del fugler. Musti har kanskje Norges største utvalg på fôr, og i tillegg til at kundene får hver 7. fôrsekk gratis, har vi også smaksgaranti på fôret.

Åkrehamn Vekst var positivt overasket av det store utvalget i butikken, og vi forstår at her er det et stort utvalg slik at de fleste kan velge det produktet som passer best for sine dyr.

IMG_9382

Monica nevner også kundeklubben som kalles venner av Musti. I Musti handler det om å bry seg. Som Venn av Musti får du regelmessig personlige tilbud og våre beste råd.

info om Venn av Musti:
• Hver 7. sekk tørrfôr (1kg+) til hund GRATIS!
• Hver 7. sekk tørrfôr (1kg+) til katt GRATIS!
• Hver 7. Potefin-behandling GRATIS!
• Hver 7. pakke Smily kattesand GRATIS!
• Hver 7. sekk med vår beste kattesand, Compact Care GRATIS!
• Vennepriser & personlige tilbud.
• Aktiviteter & VIP-arrangementer.
• Tips & råd til livet med kjæledyr.
• Bursdagsgave til din firbeinte venn på bursdagen

Av og til finner vi på noe spesielt for kjæledyrene, og da inviterer vi alle Venner av Musti. Å være venn er selvfølgelig gratis.


Vi arrangerer også valpetreff en gang i måneden på ettermiddagstid. Det er et sosialt treff der valpene treffer mange andre valper og de voksne kan handle, utveksle erfaringer og ikke minst se hvor kjekt valpene har det på treffet. På sikt ønsker vi også å starte opp flere arrangementer.

valp

Musti donerer også for til veldedige organisasjoner som hjelper vanskeligstilte dyr. Butikken vår har 5 ansatte som står på for at dyr og deres eiere skal få en god opplevelse og service hos oss sier Monica.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 96005153, epost: butikk.karmoy@musti.no eller ta turen innom oss i Veakrossen. Dere finner oss også på musti.no og facebook Musti Karmøy.