Bli medlem

Nyheter

Handla hima har fått egen nettside

«Handla Hima» er viktigere enn noen gang, og for å gjøre det enklere for alle Karmøybuer har vi sammen med Byen vår Kopervik og Skudenes Næringsforening fått laget en felles plattform hvor du som kunde kan få enklere tilgang på nyheter og tilbud fra våre medlemsbedrifter/butikker.

Publisert

327116516_631119118693183_3909545904602930033_n-1

Endelig er vår "digital avis/medlemsfeed" på plass! Inni denne kan en få med seg siste nytt av ukens tilbud, lokalnytt og arrangementer fra våre medlemmer.

Som medlemsorganisasjon med over 200 medlemmer er det en massevis av nyheter og tilbud som skal videredeles og reklameres ut i våre kanaler. 99% av disse befinner seg i sosiale medier, Facebook og Instagram. En løsning på dette hadde i utgangspunktet vært et medlemsblad, men mye arbeid og ekstra kostnader stoppet oss som gjorde at vi måtte finne på kruttet på nytt.

Vi tok med oss idéen til Appex for å høre om det var gjennomførbart og de hadde en masse gode løsninger til oss. Sammen med de gode løsningene søkte vi om næringsmidler i Karmøy kommune. Etter et gode samarbeidsmøter med næringssjefen finnes og eies www.handlahima.no derfor i dag av Byen vår Kopervik, Åkrehamn Vekst og Skudeneshavn Næringsforening. Konseptet: Dele nyheter og tilbud fra medlemmene våre, oppfordre alle til å bruke de lokale butikkene/ bedriftene og handla hima! 💚

Målet vårt er å jevnlig oppdatere denne og vil bli publisert ved nytt innhold.

Tusen takk for god støtte og godt samarbeid: Appex, Karmøy Kommune, Byen vår Kopervik og Skudenes Næringsforening.

Vi vil også takke alle medlemmene av næringsforeningene som støtter oss til å arbeide for utvikling av byene.

www.handlahima.no