Bli medlem

Nyheter

Osteopat Hans Rune Severinsen er flyttet hjem til Karmøy

Vi i Åkrehamn Vekst har hørt om osteopat før, men vi spør Hans Rune om hva er det egentlig en osteopat er?

Publisert

IMG_9288

Hans Rune forklarer at det er en fysisk behandling av hele kroppen når du har smerter og plager. Vi undersøker først kroppen og behandler med hendene. Det er viktig å finne årsaken til problemet før vi behandler. Det er også viktig å gi råd om hvordan du skal bygge opp kroppen igjen for å hindre flere skader og plager. Fysisk og psykisk helse påvirker kroppen vår og vi må finne den rette balansen igjen slik at begge deler fungerer. Osteopati er nå også godkjent som behandling av norsk helsevesen. Vi bruker en rekke ulike teknikker som knekking/kiropraktikk, triggerpunkt behandling, nåler, massasje og tøyningsteknikker. Vi tar oss alltid god tid til å sjekke hva problemet kan være før vi går i gang med behandlingen, det er en god egenskap for kunde og osteopat. Til oss kan du komme om du er ung eller opp i årene, det viktigste er at vi kan hjelpe deg slik at kroppen kan bli behandlet slik at du blir frisk igjen.

95700263_633860523865337_5389226500895539200_n

Hvem er så Hans Rune, vi hører at du har samme dialekt som oss? Ja jeg er født på Åkra og flyttet så til Skudeneshavn og er rett og slett Karmøybu. Jeg dro til storbyen Oslo som 19 åring for å være personlig trener. Etter hvert så jeg at flere fikk idrettsskader og derfor utdannet jeg meg til Osteopat som er en 4 årig utdannelse der vi etter det første året har pasienter og behandler sammen med teori. Det medførte at jeg kjenner kroppen til utøverne mye bedre og kan rettlede dem til å trene på rett måte for å unngå skader. Jeg jobbet på et privat toppidrettssenter i Oslo og hadde min egen privatklinikk utenom. De siste årene har jeg vært på sommerferie på Karmøy og jobbet som osteopat på yoga rommet til Skoi. Etter hvert ble det lengre sommerferier her på Karmøy, og vi bestemte oss for å flytte tilbake hit. Kona er også fra Skudenes og derfor ble det til at vi etablerte oss der.

Osteopop-bilde

Hans Rune er kommet godt i gang på Åkra og har allerede fått en del kunder. Han har enda mer å gå på og ønsker å knytte til seg flere bedrifter med egne ansattavtaler. Dette kan gi mindre sykefravær for bedriftene noe som vil være gunstig for bedrift, ansatt og osteopaten selv. Han ønsker også å knytte til seg idrettsklubber og har lang erfaring med toppidrettsutøvere i Oslo. Idrettsklubber og bedrifter kan derfor få gunstige avtaler hos Hans Rune.
Vi er helt frittstående selv om vi har klinikken på Skoi, trenger du ikke å være medlem der for å komme til meg sier han. Selvsagt samarbeider Skoi og klinikken på en god måte slik at vi begge drar nytte av hverandre.

Osteopop klinikken finner du facebook, Instagram og nettsiden

Åkrehamn Vekst ønsker Osteopop klinikken lykke til videre i Åkrehamn.