Bli medlem

Nyheter

Esebjørtoppen fremstår som et nytt moderne leilighetsbygg

Er du på jakt etter en leilighet med moderne preg og som har alt du trenger, Esebjørtoppen har 5 ledige leiligheter igjen.

Publisert

Skude 2

Vi har tatt turen til Esebjørtoppen som i den senere tiden har vært godt innpakket, men fremstår nå som et fint leilighetsbygg i sentrum av Åkrehamn. Sammen med Arne Egil Thorsvik fra utbygger Skud Bygg har vi tatt turen inn i bygget og starter i tredje etasje. Her er det en fantastisk utsikt mot nord, vest og sør og selv om leilighetene ikke er ferdigstilt, ser vi at dette er et flott prosjekt midt i sentrum av Åkrehamn. Arne Egil sier at det skal være innflytningsklart til februar 2023 og at de nå konsentrerer seg om å gjøre alt ferdig på utsiden. Malere er i gang i flere leiligheter, så det begynner å ta form.

Prosjektet er på 17 leiligheter der 12 allerede er solgt og en er reservert. Av de 5 gjenstående er 2 i andre etasje og tre i første etasje, vi håper å selge de fem som gjenstår før innflytting i februar sier Arne Egil.

Vi går videre ned i andre etasje og ser at det er likefin utsikt her, og når vi kommer ned i første er det sannelig sjøutsikt herfra også. Vi skal lage en fin oppstillingsplass for biler, grøntområder og lekeplass utenfor. Dette blir en fin plass å bo sier Arne Egil før vi tar farvel, mens vi hører og ser stor aktivitet inne og ute.