Bli medlem

Nyheter

Smart Integrasjon en bedrift i utvikling

Smart Integrasjon ble startet av Svein Harald Kristiansen sommeren 2019. Han ønsket å tilby tjenester som kan integreres eller sy sammen flere tjenester og dermed jobbe smartere.

Publisert

IMG_9048

Svein Harald har tidligere arbeidet som elektriker, telekommunikasjons montør og prosjektleder. Han begynte sin lærlingetid i Aker Elektro, og sluttet nå sist fra Caverion. Men det har over flere år vært ønskelig å starte opp et selskap selv for å prøve ut litt kreative ideer. Da han møtte Morten Engevik Vorre så han at de kunne utfylle hverandre og dermed var de to som kunne bli enda sterkere sammen. Morten driver for det meste med webdesign, video og foto samt dronevideo/foto. Han er også veldig god på rådgivning og det å se kundens behov. For deretter å lage en markedsføringsplan.

smart3

Bedriften holder til på Ferkingstad der Svein Harald bor og de har i dag kunder på hele Haugalandet, men ønsker nå også flere jobber på Karmøy.

Vi arbeider som navnet vårt sier mye med å sy-sammen IT systemer, og gjerne opp mot fysiske systemer, slik at ting kan effektiviseres eller forenkles. Hjelpe kundene gjennom rådgivning og veiledning slik at organisasjonen skal arbeide enklere.

Smarthus/hytte er også et marked vi bistår innen. Vi råd gir og planlegger gjerne sammen med de som skal bygge bolig eller rehabilitere. Det er en jungel av løsninger der ute, og vi har erfaringer og leverer forskjellige systemer som passer for det aktuelle behovet hvert enkel måtte ha. Vi samarbeider også med lokale elektrikere for å sy sammen systempakker, slik at kunder som ikke nødvendigvis ønsker å sette seg inn i alt får et ferdig produkt som er klart til å brukes i deres bolig.

Multirom lyd og tv løsninger som gjemmer tv bokser slik at man får et rene design uttrykk er også noe vi bistår med.

smart

Vi ønsker å bistå kundene på det vi er gode på, slik at kunden kan konsentrere seg om sine primæroppgaver og ha søkelys på det bedriften er god på. Vi kan også hjelpe til med fjernsupport til bedrifter som ønsker det. Begge er sertifiserte droneflygere og håper at det ikke blir innskrenking og nye lover for droneflyging. Vi har mange droneoppdrag og Morten skal i dag til Hardanger for å bistå en kunde med dronevideo. Bedrifter har bruk for profesjonelle droneflygere og vi punkter alltid våre flyginger på kart og tar kontakt med Ninox der vi får tillatelse til å fly. Vi er også profilert på bil, klær og drone slik at det skal være enkelt å vite hvem vi er.

Svein Harald sier at de har kunde og kvalitet i fokus, hvor målet er at kunden skal få størst mulig nytteverdi av deres arbeid. Det klarer vi gjennom god dialog, levering til avtalt tid og bruk av velkjente kvalitet sikrede produkter. Vi arbeider med markedstjenester og tekniske tjenester. Besøk oss gjerne på nettsiden og facebook og ta kontakt.

4

Åkrehamn Vekst ønsker lykke til med utviklingen til en av våre nye medlemmer.