Bli medlem

Nyheter

Jan Henrik Høines har startet opp eget advokatfirma

Etter at Eurojuris besluttet å samlokalisere Karmøykontoret i Haugesund valgte Jan Henrik å starte egen praksis i lokalene der Eurojuris holdt til. Advokatfirmaet Høines ønsker å bygge bedriften opp med flere advokater som skal prioritere hele Karmøy.

Publisert

Jan Henrik2

Vi tok en prat med Jan Henrik i de fine lokalene i Åkrehamn. Her er det gjort klart til at firmaet kan vokse til 3-4 ansatte på sikt. Vi kommer til å ansette flere advokater i firmaet så snart vi finner jurister som ønsker å jobbe med Karmøys mange kunder. Åkrehamn kontoret ligger sentralt til i forhold til resten av Karmøy. Vi skal ha en lokal forankring på Karmøy og det tror jeg befolkningen her vil sette pris på. At folk kan få alle advokattjenester på Karmøy er en stor fordel både for oss og befolkningen. Det er liten konkurranse i Karmøy og derfor ønsker vi å bygge sakte, men sikkert opp kontoret slik at vi får de fleste tjenestene her lokalt.

Jan Henrik har engasjert Skarr kommunikasjon til å lage nettsider, logo, facebook og Instagram. Jeg er meget godt fornøyd med den raske og gode måten de har løst dette på. Jeg anbefaler dem på det sterkeste.

Vi skal ha god kvalitet og kunnskap på alle våre tjenester og det skal være en lav terskel for å ta turen innom oss. Vi ønsker at kundene oppsøker oss for en prat, slik at vi kan bli enige om hvordan vi kan informere og hjelpe.

Hvilke tjenester kan du allerede nå tilby kundene? Jeg vil først dra frem framtidsfullmakt, den kan bestemme hvem som skal ivareta dine interesser dersom du i fremtiden skulle bli ute av stand til å gjøre det selv. Vi har fastpris på framtidsfullmakt, samboeravtale og testamente. Videre har vi søkelys på arbeidsrett med nedbemanning, konflikter og avholde HMS kurs. Vi tar oppdrag både for bedrifter og privatpersoner. Et annet felt som jeg i mange år har jobbet med er skole og utdanningsrett, det kan være barn eller voksne som ikke har fått den skolegangen de har rett på eller at det er omsorgssvikt. Jeg er veldig opptatt av barn, ungdomsarbeid og barnevern der vi bistår med hjelp i saker der foreldre har kontakt med barnevernet. Vi tar også oppdrag i strafferett og bistand og du kan selv velge hvem du ønsker til forsvar eller bistandsadvokat.

Jan Henrik har etter juristutdanningen arbeidet 10 år i sosialtjeneste i Karmøy og Oslo, skolekontoret i Karmøy og rektor på Grindhaug skole, før jeg startet på advokatkontor.

Til slutt sier Jan Henrik at han fortsetter som sponsor for Silkfestivalen. Jeg ønsker også å få flere fra Karmøy utdanner seg til jurist og ønsker å arbeide på Karmøy, gjerne på vårt kontor.

Advokatfirmaet Høines er nytt medlem i Åkrehamn Vekst og vi ønsker lykke til videre med advokatpraksis og ansettelse av flere dyktige advokater som kan utfylle Jan Henrik.