Bli medlem

Nyheter

Karmøy Auto ny bruktbilforhandler i Stongsvingen

Karmøy Auto ble startet i august dette året med eiere Per Magnus Mannes og Ole Markus Nes Sandhåland. De arbeider begge to i Karmøy Bilservice der Ole Markus er Daglig leder og Per Magnus er driftsleder.

Publisert

Auto3-1

Karmøy Bilservice er en stor bedrift innen bilverksted med 9 ansatte og et stort verksted på ca 1000 kvm. Vi har tatt en prat med Per Magnus, Daglig leder i det nye selskapet.
Hvorfor har dere startet bruktbilselskapet når dere har et verksted med mange kunder? Per Magnus smiler lurt og sier at vi har i lengre tid fått henvendelser fra egne kunder og telefoner der folk ønsker å kjøpe bruktbil. Vi gikk noen runder og fant ut at dette ønsket vi å starte opp med. Det er rett og slett en service vi kan gi til våre verkstedkunder og utvide vårt tilbud. Det hender ofte at kunder kommer på EU kontroll og bilen ikke blir godkjent eller at reparasjonen blir kostbar. Da får vi spørsmål om vi har en bil til salgs. Det ble også solgt biler i bygget fra en annen selger for noen år tilbake og vi får spørsmål om vi stadig selger biler.


Vi tror at dette er det rette å gjøre for oss nå, og vi får en spennende tid fremfor oss. Primært skal vi kjøpe og selge biler, men har også et tilbud om å selge biler for kunder mot en kommisjon.

Karmoy-Auto1-1

Begge eierne er optimister og de skal sakte, men sikkert bygge stein for stein eller helst bil for bil fremover. I første omgang vil bilene våre stå ute, men vi har muligheter for å lage en utstilling inne på sikt. De har opprettet en side på facebook og alle bilene finner dere på Finn.no. Per Magnus sier at de bruker et billink verktøy for å legge bilene ut, noe som er tidsbesparende.

Auto-hoved

Karmøy Auto har også tegnet en medlemsavtale med Åkrehamn Vekst. Vi ønsker den nye bedriften lykke til med et godt bilsalg fremover.