Bli medlem

Nyheter

North syklene flytter inn i lokaler sentralt i Åkrehamn

Nå kommer vi nærmere Sporten Åkra, som vi har et samarbeid med. De nye lokalene våre er først og fremst et Show Room der vi skal vise frem våre unike lokaldesignede sykler. I samarbeid med Spoten Åkra skal vi ha sykkelverksted der Sporten tar seg av vanlige sykler og vi som er sertifisert på EL sykler fikser det. Lokalene er så å si ferdige, men vi åpner først den 16.september. Nå blir sykkelsentrum i Åkrehamn sier John Henry Simonsen.

Publisert

IMG_8777

De nye lokalene til NORTH ligger rett over på andre siden av Sporten Åkra, nærmere bestemt Vestre Karmøyveg 301. Her blir det utstilling av alle våre sykkelmodeller og en del reserve produkter og ekstrautstyr. Selv om det kun er en utstilling skal vi også ha verksted her for EL sykkel motorer mens Sporten Åkra har verksted for vanlige sykler.

NORTH har avtale med 4 større sykkel butikker der Sporten Åkra er den største og vi har en del Mekk butikker som selger syklene. Det er også flere bedrifter som har kjøpt mange designede sykler til sitt behov. Neste generasjon sykler som vi har startet utviklingen på, blir dobbelt så stor produksjon i forhold til tidligere. Vi har sykler enda fra vår 2022 produksjon, men det minker derfor øker vi til dobbelt produksjon som kommer i 2023 sier John Henry.

Produksjon av sykler er en arbeidskrevende prosess der NORTH kjøper opp deler fra 7 forskjellige land og syklene settes sammen i selve sykkelindustrilandet Kina. Det er John Henry selv som designer og kjøper inn delene fra de forskjellige produsentene, en stor jobb når jeg skal sette sammen alle delene til en sykkel sammen med fabrikken.

John Henry sier til slutt at jeg må ta med den norske bedriften retyre som har startet produksjon av norske sykkeldekk med «glidelås» Dekket vil bli standard på NORTH kolleksjonen i 2023. Grus, asfalt, terreng eller piggdekk som du setter utenpå dekket med glidelås. Her er nettsiden til retyre der dere kan se hvordan dekkene virker.