Bli medlem

Nyheter

Molinerdagen arrangeres for 3gang lørdag 13. august

Publisert

Lørdag 13.august arrangeres Molinerdagen for 3 gang. Oppstarten var i 2018, og det ble en stor suksess med mange utstillere, og besøkende. Det fristet til gjentagelse og komiteen fortsatte derfor i 2019. Dette året er det igjen trygt slik at de kan arrangere Molinerdagen for 3. gang.

IMG_8690


Ideen var det Berit Ådland som kom opp med og sammen med velforeningen, båtforeningen, korps og Idrettslaget opprettet de så Molinerdagen. Komiteen består av 10 personer og vi har våre møter hos Bente Tangen sier Berit Ådland og Elisabeth Thorheim som står i spissen og trekker i trådene.

Vi får utrolig mye hjelp fra lokalmiljøet der mange stiller på dugnad, uten denne dugnadsånden hadde vi ikke fått det til. Sammen med sponsingen fra kommune, Stillasgruppen, Skudenes & Aakra Sparebank og Skarr gjør det at vi greier å komme på plussiden.

Molin22

Dette året skal teltet være på samme sted som før og her vil det bli konserter med Aleksander Hauge, Odd Magnus Ferkingstad og Jostein Bergfjord. Tor Tollesen åpner årets Molinerdag  og det er over 20 utstillere langs hele kaiområdet. Her kan det kjøpes mat som fiskesuppe, grillmat, lapskaus, kaffe kaker med mer. Malerier, kunst, strikketøy, kransekake og mye annet. Elias båten kommer, kajakker og kanskje hesteridning.

Berit og Elisabeth er enige i at dette skal være kjekt for små og store med mange aktiviteter som passer alle.

Søndag blir det Gudstjeneste på Fishermans Memorial og det blir dåp for første gang. Ferkingstad Idrettslag arrangerer molinermarsj med mulighet for å spise komle på huset etter marsjen.

Åkrehamn Vekst er imponert over alt som skal skje i løpet av helgen og oppfordrer alle som har tid til å ta turen ikke bare lørdagen, men også på søndag.