Bli medlem

Nyheter

Frisk Rideklubb arrangerte NPA (Ponni) show, Karmøy lørdag 27. august

Frisk Rideklubb hadde dugnad for å gjøre klar til Ponni show på Stall Frisk i Myrdalsvegen 100 i Åkrehamn. Her var det over 30 ponnier påmeldte. Det er viktig at banen er klar og det samme med grillplass og det pyntes og ryddes. Vi hadde tidligere en artikkel om utebanen deres som trenger et helt nytt dekke og vi har snakket med Gro Høye om hvordan det går med prosjektet.

Publisert

DSC_6375

Det er for tiden mye som foregår i rideklubben og de arrangerte NPA show for ponnier (Norsk Ponniavlsforening). De skal også arrangere dressurstevne finale i Haugaland cup i november. Her ble det arrangert dugnad og trening før showet gikk av stabelen.

Nytt banedekke
Vi må skifte ut banedekke med grus og underlag på vår utebane og prisen er 250 tusen kroner. Vi er nå oppe i 100 tusen kroner, mens det gjenstår innsamling av 150 tusen. Vi skal arrangere loddsalg der overskuddet også skal gå til ny bane. Vi vil takke Skudenes & Aakra Sparebank 50 tusen og Karmsund Shipping som har sponset oss med 12,5 tusen kroner. Sammen med vår flaskeinnsamling som gav oss 36 tusen kroner har vi en god begynnelse. Vi takker for bidragene fra to sponsorer og alle som gav oss tomme flasker. Vi håper også at flere bedrifter kunne vært med å sponse nytt banedekke, bare ta kontakt med oss sier Gro.
Gro ønsker også å takke våre faste sponsorer som hvert år bidrar med midler til driften av klubben. Celcius Reisebyrå, Åkra Bilimport, Åkra Sementstøperi, Sjøen AS, Garvikgruppen, Bøhn Regnskap, Karmsund Shipping, Hage & Maskin, Hauges Bakeri og Skudenes & Aakra Sparebank.