Bli medlem

Nyheter

Elkjøp har nå en avtale med Secure Collect om innsamling av IT produkter

Elkjøp med sikker innsamling av gamle mobiler, nettbrett og bærbare datamaskiner. En liten låst container står på innsiden av døren hos Elkjøp i Åkrehamn. Containeren er låst og plombert.

Publisert

IMG_8314

Ingen uvedkommende kan låse den opp. Den kan bare åpnes på stedet hos gjenvinnings selskapet.

Her kan du levere IT produkter på en sikker måte. Alt blir slettet før utstyret blir gjenvunnet. Her slår vi flere dingser i en smekk. Åkrehamn Vekst fant gammelt utrangert utstyr og prøvde det nye sikre innsamlings-systemet.

IMG_8316


Du kan levere inn PC-er, harddisker mobiltelefoner, nettbrett, USB-kort og alt av elektronisk utstyr som inneholder private opplysninger. Alle data destrueres på en sikker og miljømessig måte. Gjenvinning tar vare på jordens ressurser og reduserer CO2-utslipp og avfall fra gruvevirksomhet.

secure_collect_box

Hos gjenvinningsselskapet tas det en avgjørelse av profesjonelle gjenvinnere om det finnes noen produkter som kan gjenbrukes, eventuelt gjenbrukes som reservedeler. Et program gjennomgår utstyret og destruerer alle data

Elkjøp har også et annet prosjekt, TRADE-IN der du kan bytte til et nyere produkt og få pant for det gamle.

Bilde2

Elkjøp Trade-In, her kan du pante det gamle produktet

Gamle smart telefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smart klokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Det gamle produktet du skal «pante» må la seg slå på, slik at butikken kan se at det virker.