Bli medlem

Nyheter

Industristillas AS er flyttet til Stongsvingen i Åkrehamn

Publisert

clark-gu-BQrqREC-Fyk-unsplash

Industristillas AS ble etablert i 2018 og fikk året etter Einar Skogland med seg på laget. Åkrabuen som har bygget stillas siden han var 17 år hoppet av jobben i Nordsjøen for å lede selskapet som inntil få måneder siden hold til i næringsparken på Bygnes sammen med OKK Drift og OKK Marine. Nå står Industristillas på egne ben og har flyttet til Stongsvingen 85A i Åkrehamn.  Eiere er i dag Skogma AS og Glimt AS.

Foreløpig har de lager på Bygnes men ser etter en ledig næringstomt på vestsiden der de kan utvikle seg videre med eget bygg.

Bedriften har gradvis hatt vekst i omsetningen fra 1,9 millioner i 2018 til 2,3 millioner året etter. Tallene fra 2020 viste en økning i omsetningen til 7,5 millioner kroner i 2020. Vi ligger an til å nå en omsetning på i overkant av 12 millioner kroner i 2020, noe vi er godt fornøyd med. Jeg vil si at vi har hatt en sunn økning, sier Daglig leder Einar Skogland.

Daglig leder Einar Skogland Foto: Øystein Merkesvik

I slutten av 2021 startet bedriften en egen avdeling i Odda ledet av Tor Helge Pedersen.

Industristillas har meldt seg inn i Åkrehamn Vekst og ønsker å utvikle seg videre på hele Haugalandet.

Industristillas AS tilbyr tjenester innen:
Stillas
Riggere
Stillas materiell
Personell Onshore – Offshore
Habitatmontører
Habitat utstyr i henhold til Norsk Standard Z-015
Overflatebehandlere

Link til deres nettsider
Link til bransjeregister i ÅV