Bli medlem

Nyheter

Hausken Dyreklinikk på Åkra og Avaldsnes

Tore Hausken har drevet i veterinær/dyrlege faget siden slutten av 70 tallet og i 2002 startet han sin egen bedrift på Avaldsnes.

Publisert

Hausken dyreklinikk

Tore Hausken har drevet i veterinær/dyrlege faget siden slutten av 70 tallet og i 2002 startet han sin egen bedrift på Avaldsnes. Etter hvert åpnet han en egen avdeling på Åkra, og nå er han tre dager på hvert sted. Han driver prosjektet helt alene, men håper at datteren hans kan overta når hun er ferdig utdannet veterinær om to år. Hvis hun har sommerferie eller fri fra skolen er hun ofte med meg på klinikken. Det kan være travelt inne imellom men Tore prøver å holde seg til vanlig arbeidstid på 35-40 timer i uken.

Her er Tore Hausken i ferd med å avslutte en operasjon på en katt

Nå driver jeg mest med smådyr, men har en formiddag i uken der jeg tar oppdrag for 4-5 bønder. Han smiler så litt lurt og sier at han ikke tar oppdrag hos bønder uten at han får servert lunsj.
Utenom vanlig smådyrklinikk selger han også en del spesial for til syke dyr. Her på Åkra er det flest kunder fra Vea til Skudenes og på Avaldsnes stort sett fra resten av Karmøy og Haugesund området.

Det går mye i sårbehandling, vaksinering, små operasjoner med hund og katt.

Vi er på facebook der vi oppdaterer siden fortløpende. Dere finner også Hausken Dyreklinikk på nettsiden til Åkrehamn Vekst der det står informasjon om de fleste tjenestene klinikken utfører.

Vi må også nevne at Tore Hausken har utviklet og er eier av Golfbanen på Torvastad og har gjennom mange driftet banen. Nå leier han den ut til klubben som da har overtatt selve driften av Golfbanen.