Bli medlem

Nyheter

Nå kan du besøke pepperkakebyen på Åkra bu og behandlingshjem

Publisert

Åkra bu og behandlingshjem har sendt ut invitasjoner til lokale små og store hobbykonditorer (skoler, barnehager o.l) De har fått flott respons og byen lyser nå opp hele vestibylen. Til stor glede for pasienter og besøkende. Da vi delte invitasjonen på facebook fikk vi tlf fra Lions Karmøy Vest som ønsket å sponse oss med premie (2000,-)til beste innslag. Vi oppfordrer nå åkrabuen, ansatte, pasienter og besøkende til å stemme på det de syns er best. Avstemmingen avsluttes 16. desember. Ta turen og stem på beste innslag. [caption id="attachment_20614" align="aligncenter" width="500"] Her er pepperkakebyen på sykehjemmet[/caption] [caption id="attachment_20615" align="aligncenter" width="500"] Her kan du oppleve en ekte pepperkakeby[/caption]