Bli medlem

Nyheter

Matkasser til jul deles ut av Godhetssentralen

Publisert

Godhet Vea og Åkra samarbeider med Godhetssentralen i Familiekirken Saron om å dele ut matkasser i forbindelse med julehøytiden. Godhetssentralen har delt ut matkasser i mange år og de siste årene har Godhet Åkra og Vea vært med å bidra både økonomisk og i den praktiske utkjøringen av matkassene. I fjor ble det delt ut 98 matkasser. Kassene varierer i størrelse alt etter hvor stor husstanden er som får matkassen. I kassen er det julemiddag, dessert, pålegg, snop og andre dagligvarer. Det er også en pakke som er tilpasset til alder og kjønn slik at alle får seg en julegave. Godhet Vea og Åkra er veldig glad for at vi kan samarbeide med Godhetssentralen i dette arbeidet. Godhetssentralen gjør en stor innsats for å samle inn penger til dette viktige arbeidet og det er fantastisk bra organisert når eskene skal pakkes og kjøres ut. Julen kan være en vanskelig tid for flere av oss. Mange av de tunge tingene vi har i livet av sorg, savn eller økonomiske utfordringer blir forsterket. Det å være med å bidra med matkasser som kan hjelpe til i en ellers vanskelig hverdag, er å følge Jesus sin oppfordring i Matt. 7,12 «Alt dere vil at andre skal gjøre mote dere, det skal også dere gjøre mot dem». Ønsker du å støtte dette arbeidet, så er vi veldig takknemlig for det. Du kan gi en gave ved å sende på Vipps: 502235 eller sette inn på konto: 3361.18.87499. Du kan også levere inn en gave i kirkene på Vea/Åkra eller i Familiekirken Saron