Bli medlem

Nyheter

Strømprisen er høy og hos LMK går varmepumpene på høygir

Publisert

Åkrehamn Vekst har tatt turen til LMK for å høre hvordan det går med salget av varmepumper nå når vintersesongen har startet. [caption id="attachment_20589" align="aligncenter" width="427"] Nils Drivenes på kontoret, Der den engelske ligaklubben Leeds bildene henger på veggen blant varmepumpene[/caption] Vi har en avtale med Nils Drivenes og når vi kommer inn på kontoret snakker han i telefonen, og selger en pumpe der og da. Han har ikke før lagt på før neste telefon kommer inn. Da han er ferdig smiler han og sier at mens du ventet solgte jeg tre varmepumper. Det er ikke bare telefonsalg, men det er flere kunder innom mens vi er til stede. Har dere solgt mange varmepumper i det siste Nils? Ja det startet for fullt på boligmessen på Vea der vi solgte 20 pumper på messen og 20 pumper i etterkant. Det var rett og slett en suksess å ha boligmessen i Veahallen, og vi kommer helt sikkert tilbake neste år. Det er også en del som har pumpe i hovedetasjen og nå ønsker varmepumpe i kjeller eller loftsetasje. Etter hvert har prisen på strøm steget kraftig og varmepumpesalget har tatt helt av, vi har snart ventetid til over nyttår. Det betyr at skal dere investere i varmepumpe til jul, bør dere bestille nå. [caption id="attachment_20598" align="aligncenter" width="500"] Håvard Drivenes monterer en varmepumpe[/caption] Vi driver også med andre ting sier Nils og nevner blikkenslager arbeid der de har mange bestillinger på pipebeslag for å beskytte gamle piper. Vi kler dem inn og produserer også andre beslag som tømmermenn og private har bruk for. Vi skifter og setter inn nye kjøkken-hatter og ventilasjon i privatboliger. Vi har lager med stål takrenner fra Grøvik som tømmermenn bestiller direkte hos oss. Vi selger og monterer et unikt lite ventilasjons anlegg som kan brukes i soverom, kjøkken og mindre boliger fra Mitsubishi Electric. [caption id="attachment_20588" align="aligncenter" width="376"] Miniventilasjon[/caption] Varmepumper har vi i alle størrelser og produsenter som Bosh, Panasonic, Hitachi, Toshiba, Daikin og Aermec. Du finner alle våre alternativer på nettsiden Vi er også medlem av kjeden Klimaeksperten, noe som gir oss mange forskjellige varmepumper og pumper for spesielle behov. Vi er 5 mann i arbeid der 4 er montører og Nils på kontoret. Fra 1 desember blir vi 6, og det er mulig at vi på sikt kan bli enda flere. Det er ikke bare på nettsiden dere finner oss, nede i Stongsvingen er det bare til å komme innom for en prat. Vi er også på sosiale medier som facebook og Instagram. Selv om det for tiden er mye å gjøre skal vi yte vårt ytterste for at du får installert varmepumpen når du trenger den.