Bli medlem

Nyheter

Jul på Hageland Vea

Publisert

258216359_911490526399832_3687600187066659584_n
Vi tok oss en tur innom den flotte julebutikken til Hageland Vea. Vi tok en prat med Mette Kristoffersen som er ansvarlig for styling av butikken. Hun forteller at de har satset på en litt gammeldags julestemning i butikken. Det skal være lunt, stemningsfylt slik at folk kan komme innom å få masse inspirasjon. Mette forteller at etter at Hageland Vea har fått nye eier har de satset enda mer på interiør og utvidet julesortimentet sitt. Tiden før jul er en veldig travel og god til for Hageland Vea, selv om det ikke er sesong for plater selger de veldig mye juletrær, julepynt, svibler og gravdekorasjoner etc. Hun forteller også at gravdekorasjonene de lager er blitt så populære at de har kunder som kommer helt fra Randaberg og Jørpeland for å handle hos dem, det synes de er veldig stas at kundene er så fornøyde at de er villige til å kjøre langt for å handle hos dem. Derfor har de laget til et lite drivhus ved inngangen med en lun og hyggelig stemning hvor de har samlet alle kranser og dekorasjoner. De har også satt opp et stort møbelhus hvor de oppbevarer alle utemøblene, men siden det ikke er sesong for utemøbler nå har de  satt opp en koselig krok med nisser, kjelke, juletrær, gamle ski og høy hvor kundene kan komme å ta gratis bilder til feks årets julekort. Bildene tar du selv med eget kamera eller med mobilen. Velkommen til Hageland Vea, kom å få deg en gratis kopp kaffe, pepperkaker og kom i julestemning sammen med oss.