Bli medlem

Nyheter

Felles fyrverkeri 2021

Publisert

20200101_0216-scaled-500x678
Felles Fyrverkeri i Åkrehamn 2019 og 2020 har vært uten tvil en STOR suksess. Og med gjenåpningen av samfunnet nå, er vi mer motiverte en noen gang til å få til et stort fyrverkeri også i år! Åkrehamn Vekst står i spissen for konseptet og gjennomføring, og håper vi har hele befolkningen i ryggen.Felles fyrverkeri vil bli et proft opplegg, hvor Engelsrud Fyrverkeri Karmøy vil stå for oppskytningen. Jo mer penger vi samler inn, jo større fyrverkeri blir det. Når vi når målet vil dette bli et STORT fyrverkeri som vil vise igjen over hele Vestsiå! Vi håper alle som kan støtter felles fyrverkeri, slik at vi alle får en nyttårsfeiring å se frem til. Ønsker du å støtte Felles fyrverkeri i Åkrehamn? Vipps til: 105096 Link til nettsiden finner du her
Foto: Vestfoto