Bli medlem

Nyheter

Coop Extra i Ringvegen, er månedens bedrift i desember 2021

Publisert

[caption id="attachment_20583" align="aligncenter" width="500"] Her ser vi et knippe glade Extra ansatte i Åkrehamn[/caption] Vi er tidlig ute på besøk hos Extra på Åkra denne morgenen og får dermed tatt en del bilder ute i butikken. De ansatte er i ferd med å fylle på i hyllene, etter gårsdagens salg. Coop Extra utvidet sin butikk i Ringvegen 8 med 400 kvm og hadde nyåpningen den 17. juni i år. Butikken er nå den største Coop butikken på Haugalandet etter Obs i Haugesund. Extra butikken er nå flaggskipet på Karmøy. Morten Østhus er butikksjef på Extra Åkrehamn og sier at det nå er mye bedre og større plass både til kundene og produktene våre. Posten har fått bedre plass og kundene trenger ikke å gå inn i butikkdelen for å hente pakker eller levere brev og pakker. Nye kasser, 9 i tallet der tre er manuelle og 6 selvbetjeningskasser. [caption id="attachment_20586" align="aligncenter" width="394"] Butikkleder Morten Østhus[/caption] Etter nyåpningen har vi sett at omsetningen stiger, vi har fått flere kunder og varesortimentet vårt er blitt mye større. Selv om vi er en lavprisbutikk, har vi fått et mye større spekter av varer og det hjelper oss også i forhold til konkurransesituasjonen. Nå blir varene skannet når de kommer inn på lageret, og selv om vi manuelt går gjennom varelager til enhver tid, bestilles nye varer automatisk. Dette betyr at vi kan bruke mer tid på å fylle opp hyllene våre. en av våre nyheter vi kan nevne er den store salatbaren vår som ligger i grøntavdelingen vår. Vi har god parkering utenfor butikken vår, og det er derfor enkelt for kundene å handle og bære varene med seg hjem. Veksten er fortsatt god og vi forventer at det fortsetter også neste år sier Morten, og ønsker nye og gamle kunder velkommen til vår butikk i sentrum av Åkrehamn.