Bli medlem

Nyheter

OM Regnskap er månedens bedrift i november 2021

Publisert

thumbnail_OMR alle
OM Regnskap ble etablert av Onar Myre i 1981, far til dagens eiere. Odd Åge og Audun har løftet OM Regnskap videre til å bli en betydelig aktør i sitt marked her lokalt. Hovedkontoret ligger i Kopervik med to viktige avdelingskontorer hhv på Åkra og i Haugesund. Per nå er de 15 ansatte og har plass til både flere dyktige regnskapsførere/rådgivere og nye kunder. Dyktige ansatte, et godt arbeidsmiljø, et utviklings- og kompetansedelingsfokus og lojale og spennende kunder blir trukket frem som bærebjelker for OM Regnskap. «Det handler om å spille kunden god og å vise dem at vi bryr oss om dem» OM Regnskap skal være stor nok til å levere løsninger på øverste nivå og liten nok til å tilpasse løsningene til, og å bry oss om hver enkelt kunde. Vi skal levere godt i dag, i morgen og fremover og da er det avgjørende å være med på utviklingen i bransjen. Det handler om å kunne levere effektive løsninger og systemer og at vi kan rådgi kundene våre innen ett bredt spekter knyttet til virksomheten deres. Regnskapstjenester er utgangspunktet, men kundene får også hjelp med blant annet personal/HR, ledelse, organisering, planer og vurderinger knyttet til drift og framtid. Denne høsten markerer og feirer vi at OM Regnskap fyller 40 år i år. Vi snakker om en fremoverlent 40 åring som skal være med der det skjer til beste for kunder, ansatte og samarbeidspartnere. Ønsker du mer informasjon om OM Regnskap finner du nettsiden her og facebooksiden her