Bli medlem

Nyheter

Meglerhuset Rele Karmøy er ny medlem i Åkrehamn Vekst

Publisert

rele-fb-share
Meglerhuset Rele Karmøy ved Olav Lauvås kontaktet oss og ønsket å bli medlem i vår Handel og Næringsforening. Olav sier til oss at han stort sett selger boliger er fra Kopervik-Skudenes. Og har alltid hatt mange kunder på Åkra. Vi tenkte derfor at dette var en god idé for oss å være med på Vi startet jo opp et nytt Karmøy-kontor på Bygnes i fjor, så her er det Meglerhuset Rele Karmøy som da ønsker å bli medlem.

Å SELGE EIENDOM

Er i de fleste tilfeller den største handelen du foretar deg i livet. Ikke bare handler det om penger, men også et ønske om en trygg og effektiv prosess. I tillegg til våre dyktige meglere stiller vi i Meglerhuset Rele med en unik og gjennomarbeidet markedspakke. Meglerens verktøykasse for en vellykket salgsprosess. Dere finner Meglerhuset Rele Karmøy på vårt bransjeregister her.