Bli medlem

Nyheter

Amfi Åkra Sjømat er ny medlem i ÅV

Publisert

Åkra Sjømat har åpnet en ny fiskebutikk på Amfi Åkrehamn. Alle butikker på Amfi er medlem i Åkrehamn Vekst. Vi ønsker butikken hjertelig velkommen til senteret og Åkrehamn.

Fersk sjømat rett fra havet

Vi lever og ånder for fisk! Hos oss får du fersk fisk hver dag. Vi har egen krabbefabrikk. Vi produserer hel kokt krabbe, krabbeklør, fylte krabbeskall og krabbekjøtt i stor emballasje. I vår fiskebutikk får du gode råd. Vi har også satt sammen forskjellige nydelige menyer, koldtbord og smørbrød du kan bestille.
Vi har åpnet ny filial på Amfisenteret Åkrehamn

I våre fiskebutikk selges et bredt utvalg av sjømat.

Fiskefeltet ligger bare 30 min unna mottaket vårt, og vi har dermed daglig tilgang på ferske varer. Egen krabbefabrikk og rekepakkeri sørger for at du som kunde får ny pakkede varer.

I tillegg har fiskebutikkene egne kjøkken som lager varme retter til våre varmdisker. Vi legger vekt på ferske varer til faste, lave priser.

Krabbe

Åkra Sjømat har egen krabbefabrikk. Her får vi hver dag inn fersk lokal krabbe. Krabbefabrikken bruker det siste innen maskinelt utstyr for å bevare fibrene i krabbekjøttet.

Vi kan tilby:

  • Hel kokt krabbe
  • Krabbeklør
  • Fylte krabbeskall
  • Krabbekjøtt i stor emballasje

Buffet og koldtbord

Nydelige koldtbord og sjømatsmenyer. Vi har satt sammen ulike menyer til deg. Se under. Smørbrød bestående av reker, krabbe, laks, karbonader osv. Fra kr. 25,- pr. stk. Du kan legge inn bestilling ved å gå inn på nettsiden til Åkra sjømat her