Bli medlem

Nyheter

Kids Verden er ny medlem i Åkrehamn Vekst

Publisert

logo kids verden
Vi ønsker Kids verden velkommen som ny medlem i Åkrehamn Vekst.
Kids verden er en barnebutikk på nett som selger lærerike leker og barneutstyr på nett.
Danah og Per Tore Thorsen startet opp nettbutikken i mai 2021 og er veldig fornøyd med mottakelsen de har fått fra kundene. Danah forteller at de selv er foreldre til en liten gutt og husker godt selv hvordan det var å være nybakte foreldre. Danah er opprinnelig utdannet sykepleier og jobbet på nyfødte intensiv avdelingen på Filippinene før hun flyttet til Norge. Per Tore jobber i Nordsjøen og hjelper til med nettbutikken når han er hjemme. Danah forteller at de elsker lærerike og motoriske leker som var grunntanken bak kids verden da de synes dette var vanskelig å finne i butikken. De ønsker at nettbutikken skal være et sted som foreldre kan kjøpe trygge leker til sine barn, alle produktene de selger er EU godkjent og CE merket.
Nettbutikken til Kids verden har Danah laget helt selv.
Link til nettsiden finner du her
Følg gjerne Kids verden på Facebook og Instagram
Hos kids verden får du fri hjemlevering på Karmøy og haugesund.