Bli medlem

Nyheter

Alma Revisjon, ny medlem i Åkrehamn Vekst

Publisert

Alma2-614x800
Alma Revisjon ble startet i april 2020 Arve Lønning og Anne Marit J. Langåker. De jobbet tidligere hos Reidar Sund Revisjon som ønsket å trappe ned. Arve og Anne Marit fikk med seg flere av kundene fra sin tidligere arbeidsplass, og hadde dermed en god start på sitt nye selskap. Etter et halvt år måtte de ansette Monica Øritzland grunnet flere kunder og arbeidsoppdrag. Alle tre er Statsautoriserte revisorer/autoriserte regnskapsførere.

Alma Revisjon AS er et revisjonsselskap med kontor i Åkrehamn, nærmere bestemt i Rådhusvegen 11, 3 etasje.

  • Lovbestemt og frivillig revisjon

  • Årsregnskap, noter og ligningspapirer

  • Etablering, omorganisering og avvikling

  • Skatte- og avgiftsrådgivning

Her finner dere mer informasjon om Alma Revisjon: nettside og  facebook