Bli medlem

Nyheter

Åkra Bilimport er månedens bedrift i oktober 2021

Publisert

Daglig leder Helge Vikra har mottatt Diplom for Månedens Bedrift

Bileventyret Åkra Bilimport startet allerede i 1964 ved gründer John Knutsen. Dessverre gikk John hastig bort nå i september. Bedriften som har utviklet seg gradvis fra et lite bilverksted i garasjen til Johns far, frem til dagens store og omfattende konsern med mange bil-butikker og eiendommer fra Åkrehamn til hele Haugalandet og Sunnhordaland. Vi minnes John som en aktiv pådriver helt til det siste, han var ikke redd for å jobbe fysisk hvis det var nødvendig. Konsernet går videre med hans sønner Jan og Gudmund.

Salgsavdelingen med Kjell Elias Håkonsen, Kjell Henning Medhaug og Jardar Aase Stonghaugen

Åkra Bilimport i Åkrehamn er en bilforretning, karosseri, lakkering og verksted, og de selger også båter og en del bobiler. Vi har kontaktet Daglig leder Helge Vikra, som har vært med i dette eventyret nesten fra starten. Hvordan går det med Åkra Bilimport for tiden Helge?

Vi har vært heldige de siste to årene med godt salg på alle våre produkter og tjenester på tross av pandemien. Bil har godt bra hele tiden og båtsalget har en god positiv utvikling. Dette året til og med september har båt-avdelingen passert 40 millioner. Bilavdelingen har også til nå i år en god utvikling, selv om sommeren kunne vært bedre ser vi nå at i september kommer til å selge opp mot 50 biler. Åkra Bilimport er med i et stort konsern med 21 bilmerker, noe som gir oss en fordel også når våre kunder ønsker et annet bilmerke enn det vi vanligvis selger i butikken, vi ordner det her hos oss slik at kunden slipper å reise andre steder for å handle. Dersom kundene ønsker å handle bobil ordner vi selvsagt det også. Helge påpeker at de leverer det meste fra Åkrehamn, med nybil, bruktbil, leiebil, leasing, bilverksted, karosseri og lakk. Vi er autorisertbilverksted for Opel, Nissan og Isuzu gjennom Mekonomen kjeden. Helge takker for at de er månedens bedrift og ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for en prat og kanskje en handel. Her finner du oss på nett  og båtavdelingen

Geir Ove Hausken er i gang med service på en bil, ikke alt foregår med skruing på nye biler. Datamaskin har overtatt en del av selve reparasjonen