K M Jørgensen totalservice AS er nytt medlem i Åkrehamn Vekst

23. august 2021

Etter mange år på Bygnes har bilverkstedet flyttet til Bleikmyrvegen 20 i Veakrossen. Her har de installert seg i nyoppussede lokaler, med god plass til de 4 ansatte der tre er mekanikere og en er kundemottaker.


Vi spør eier og daglig leder Kåre Martin om de er blitt godt mottatt på næringsområdet. Her har vi fått med oss mange gamle kunder og allerede etter de første ukene her har vi fått en del nye kunder. Vi er godt mottatt her på Vea, der det ikke har vært bilverksted de siste årene.
Hva kan dere hjelpe kundene med her på verkstedet spør vi så. Alt sier Kåre Martin, vi er også med i sjekkpunkt der kompetanse er viktig. EU kontroll, service, vedlikehold, kontroll og reparasjon av slitedeler, feilsøking, klimaanlegg, dekk, dekkhotell, bilelektriske reparasjoner for å nevne noe. Vi tar også imot bobil og EL Biler.
Nå har vi også en kundebehandler på heltid, det vil gi en del mindre kontorarbeid på meg selv, slik at jeg kan konsentrere meg om selve verkstedet i større grad.

Her er en lenke til bransjeregisteret på ÅV nettsiden der dere finner mer informasjon om K M Jørgensen bilverksted

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies