FKH OG ÅKREHAMN VEKST GÅR SAMMEN

20. august 2021

Sammen skal vi skape engasjement på Sør-Karmøy.

Åkrehamn Vekst ble stiftet i 2005 som en handel og næringsforening i Åkrehamn og nærliggende områder. Foreningen ønsker å tilrettelegge forholdene for alle handels og næringsbedrifter i og rundt Åkrehamn, Ferkingstad, Ådland, Sevland og Veavåg. Åkrehamn Vekst skal være innovative og skape nye arbeidsplasser og virksomheter som vi mangler.

Samarbeidet innebærer blant annet at FKH neste sesong skal ha aktiviteter i og rundt Åkrehamn i form av Fanzone, stands eller besøk av spillere og trenere.

På en Fanzone har en fokus på underholdning, mat og drikketilbud, aktiviteter og konkurranser, høy grad av service og barnevennlighet og en mulighet til å bli bedre kjent med klubben og spillerne. Det vil også være mulig for andre medlemsbedrifter av Åkrehamn Vekst å ha stand.

Daglig leder i Åkrehamn Vekst, Per Inge Eriksen er fornøyd med å ha inngått samarbeid med FK Haugesund:

– Åkrehamn Vekst og FK Haugesund er avhengig av noen av de samme mål for å oppnå resultater. Samarbeid er alfa og omega i en fotballkamp og det er det i en næringsforening også. Å stå sammen for å nå målene om vekst og resultater er viktig for våre medlemmer. Vi er stolte av å bli en partner med FK Haugesund og vi skal greie å utnytte det til beste for begge parter – sammen blir vi gode. Vi gleder oss til Fanzone i 2022 i Åkrehamn, tror det kan bli en god happening både for klubben, Åkrehamn Vekst og ikke minst for barn og ungdom i vårt distrikt, forteller Eriksen.

Markedssjef i FK Haugesund forteller også entusiastisk om samarbeidet.

– Vi har mange supportere på Karmøy. For enkelte kan det være en barriere å reise helt inn til Haugesund på kamp og for å bli kjent med Klubben. Derfor ønsker vi å ta Klubben med til Åkrehamn. Målet er definitivt å skape et engasjement og få økt interesse blant publikum og samarbeidspartnere. FKH sogner til et stort område. Da må vi ta vare på alle, forteller Fauskanger.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies