Vi ønsker Viking barberstue velkommen til Åkra og som ny medlem i Åkrehamn Vekst

29. juli 2021

Vi har tatt en prat med Raafat Auji som for 2 uker siden åpnet barbershop på Åkra. Raafat kom til Norge for 4 år siden fra Syria og har jobbet som frisør både i Syria, Hellas og hos en barbershop i Haugesund.

Grunnen til at han ønsket å starte en herre frisør på Åkra var fordi han bor i Kopervik og ønsket å starte noe i nærheten, han så et potensiale i Åkrehamn da det ikke finnes noen barbershop her i området. Han forteller at han var litt nervøs og bekymret i starten da dette er første gang han bygger opp en bedrift alene. Men han sier at han har blitt veldig godt tatt imot av Åkrabuen. Han er positivt overrasket over alle som stoppet innom mens han pusset opp lokale og ønsket han lykke til med åpningen. Han er også veldig fornøyd med alle kundene som ha vært innom de 2 siste ukene både nye og gamle kunder forteller han og håper enda flere ønsker å ta turen innom.

Lokalet som ligger i austigard 12 var litt gammelt og slitt men han har pusset opp hele lokale selv og håper han etter hvert kan fornye lokale enda mer og på sikt kunne ansette flere men per i dag driver han salongen alene. Han smiler og sier at han ser for seg en fremtid her på Åkra.

Det som er unikt med Viking Barberstue er at de klipper kun menn/gutter og tilbyr unike tjenester som å fikse skjegget med kniv, fjerner hår med voks og selger produkter som er spesifisert til både skjegg, hår og styling.

Åpningstider er mandag til lørdag 09:00-18:00

telefon: 98819297

Raafat ønsker deg hjertelig velkommen innom.

Følg han gjerne på facebook her 

Instagram her

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies