Karmsund Solskjerming nytt medlem i Åkrehamn Vekst

14. juni 2021

Odd Karl Nyrud på Vea har siden år 2014 jobbet og installert solskjermingsprodukter fra Royal Solskjerming.
Han startet å arbeide for Royal Markiser i 2009, da han fikk en annen jobb i 2014 fortsatte han med agentur for Royal Solskjerming og har siden solgt og installert en rekke solskjermingsprodukter på Haugalandet. Han har hele tiden også arbeidet i andre bedrifter og installert solskjermingsprodukter på kveld og i helger. Etter hvert har han fått så mye arbeid at han av og til må arbeide med solskjerming på dagtid. Han har også god hjelp av familien når det blir mange oppdrag på kort tid.

Odd Karl sier videre at Royal Solskjerming produkter er de mest anerkjente solskjermingsprodukter som er å få kjøpt i Norge, når du tenker på solskjerming, kontakt oss for vi har de beste produktene du kan få tak i.

Hva er det du kan levere av produkter gjennom selskapet ditt spør vi. Vi leverer og installerer Plisségardiner, dupligardiner, rullegardiner, lamellgardiner, persienner og selvsagt markiser med over 100 forskjellige duk farger.

På våre nettsider kan dere se alle våre produkter, og vi kommer selvsagt ut til kundene for gratis erfaring, rådgivning og gode pristilbud.

Kontakt oss og vi hjelper deg til å velge de rette produktene som du har behov for.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies