Handla Hima, et Karmøy-slanguttrykk som har fått fotfeste

29. juni 2021

 

Handla Hima ble til i et samarbeid mellom Åkrehamn Vekst og Byen vår Kopervik i år 2013. Logo ble laget av Ginungagap og vi opprettet en facebookside der vi også inviterte Skudenes med. I dag er det Åkrehamn Vekst og Byen Vår Kopervik som vedlikeholder og legger ut tilbud på Handla Hima facebook siden for våre medlemmer.

Konseptet er etter hvert blitt en snakkis der kundene våre sier at de Handla Hima, dette er kjempeviktig for handelsnæringen på Karmøys vestside. Vi ønsker å piffe opp både logoer og Handla Hima tilbudene og har fått Karmøynytt til å lage nye oppdaterte logoer. Anne Torland og Camilla Sørensen Wiik har utarbeidet flere nye slagord til sidene våre. Vi ønsker å videreføre og få et enda større Handla Hima marked. Vi har allerede opprettet «Se ukens tilbud» på vår nettside og skal arbeide med videreutvikling av nettsiden vår.

Neste prosjekt kan være «Handla Hima på nett», her ser vi på flere muligheter fremover, slik at vi ikke skal miste kundemassen vår til store internasjonale bedrifter.

«Støtt dine lokale bedrifter, Handla lokalt denna sommaren, #Handla Hima!, Shopping e alltid en god idé» er noen av våre nye slagord.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies