Hair i Krossen er månedens bedrift i juni 2021

31. mai 2021

Hair I Krossen

Gudrun Adelsten overtok Hair I Krossen i 2012, i det lille koselige lokalet i Åkraveien 201. Det var en veldig god atmosfære i hele lokalet. Jeg begynte med meg og en ansatt til, så økte vi gradvis opp med ansatte. Nå er vi 5 flotte frisører til sammen.

I 2018 flyttet vi salongen over i mye større ny oppusset lokalet i samme hus med en modern og ny look. Karmøybuen er veldig flinke til å handla hima, så vi stor trives i Krossen mitt i sentrum (hjerte) av Åkra.

Så kom pandemien i fjor, som ett sjokk på oss alle, alt ble snudd på hodet. Måtte stenge ned på noen timer. Mye usikkerhet og frustrasjon i begynnelsen. Vi måtte begynne å tenke litt alternativt så vi begynte å kjøre ut varer, og flere av våre kunder kjøpte digitale gavekort, vi er så takknemlig for alle kundene som har handlet hos oss selv om salongen har vært stengt.

Vi er så heldige at vi hele tiden har hatt god økonomi og sunn drift som har gjort at vi ikke har hatt noe behov for permitteringer etter første nedstengning i 2020. Nå er vi blitt medlem av NFVB og NHO så vi ble godt informert og veiledet under de 7 ukene vi holdt stengt. Det ble jobbet sent og tidlig med omfattende rutiner for renhold, hygiene, kundeinformasjon.

Endelig kunne vi åpne igjen, det var en gledens dag.

Kundene hadde vi holdt god kontakt med underveis og alle gledet seg, for en god støtte alle kunder har vert i denne annerledes tida. Med nye og mange smittevernregler, avstand og munnbind. Dei ansatte har også vært fantastisk flinke og tålmodige, for en gjeng.

I oktober tok jeg de ansatte med til Karmøy Hud & Fot og fikk oss et velfortjent minispa etter veldig travle og annerledes måneder.

I November fikk vi en ny ansatt Regine, som har jobbet 7 år på Stord som frisør. Regine er fra Åkra, hun ønsket å flytte hjem igjen, så det passet god da vi trengte en frisør til.

Avslutningsvis vil Gudrun spesielt takke sine ansatte: Connie Marie, Line, Caroline og Regine for en meget god og flott innsats i hele perioden <3

Hair i Krossen er en salong for hele familien. Her skal du føle deg velkommen. Du og ditt hår er i fokus.

Du finner oss på Instagram, Facebook, nettside og Fixit Timebestilling app.

 

Foto: Fotograf lone fingrann stol

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies