Va det va det sa du, greit med søppel rundt i hagar å gjerder sa du.

6. april 2021 — Blogginnlegg av Sinnataggen

Nå har det blest stikker å strå i påskavekå og det går ut øve dei stakkars båsdunkane så Karmøy kommune har sett ut te ås. Dei funke jo ikkje i vår del av Noreg, det blese her, visste ikke kommunen det? Ka skjer med dunklåkje når det blese, jo dei fera opp å innholde fyke avgårde. Det e mongje så sikra båsdunkane sine når det står på som verst, men dei fleste gir visst blaffen. Resultatet blir deritte kan du sei, med får itte kvart fine spraglete gjerder med plastikk i adle fargar. Nogen så like seg når båse flyte e måkar, skjer å kråker, men ikkje naturen vår. Oppfordre defor adle Karmøybuar te å sjekka at låkje på  båsdunkane e igjen, å att båset e oppi. Det e uhyre viktigt nå når det e lengje siå dei har vore tømte.
Lykke te og ta alltid vare på naturen vår, båset ska ikkje i naturen å ikkje i sjøen.

Helsing fra Sinnataggen, som ikkje e så sinte men ein go del øvegidde kan du sei.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies