Hjertestarterregisteret på 113.no kan redde liv

13. april 2021

på 113.no finner dere hjertestarterregisteret, er det oppdatert med flest mulig hjertestartere kan det redde flere liv.

Dere finner registeret her: https://www.113.no/hjertestarterregisteret/ 

Har dere hjertestarter, men er usikker på om den er registrert eller at den ikke er oppdatert, må dere sjekke i registeret eller kartet som dere finner på 113.no

Registeret viser kun 4 hjertestartere i Åkrehamn, 1 på Vea og ingen på Ferkingstad. Videre ser vi at det også er registrert få ellers på Karmøy. Vi regner også med at Karmøy kommune har hjertestartere i mange av sine kommunale bygg, men de viser ikke på kartet. Alle hjertestartere må være oppdatert slik at flere liv kan reddes ved ulykker/hjertestans.

Ikke benytt Internett Explorer som nettleser når du registrerer i Hjertestarterregisteret – den fungerer for dårlig som nettleser

Registrer hjertestarter

Er du ansvarlig for en hjertestarter? Registrer den her! Det tar bare noen minutter, så kan hjertestarteren hjelpe flere i ditt nærområde, dersom noen får hjertestans.

Takk for at du vil bidra til at flere liv kan reddes! 113 vil ved mistanke om hjertestans henvise innringer til nærmeste registrerte hjertestarter og be noen hente den.
Mer om hjertestartere og HLR

Allerede registrert

Har du allerede registrert en hjertestarter? Logg på «Min side» for å vedlikeholde din informasjon. Det er krav til bekreftelse av opplysningene hver sjette måned. Du kan legge til flere hjertestartere på «Min side».

Hjertestarterregisteret er nasjonalt og vises i alle 113-sentralene, i 110-sentralene og i applikasjonen Hjelp113 fra Stiftelsen Norsk Luftambulanse.
Det er GRATIS å registrere hjertestarteren og du skal IKKE faktureres for registreringsavgift!

Du kan kontakte NAKOS (Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin), som drifter Hjertestarterregisteret på aed@nakos.no

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies