Bli medlem

Nyheter

Coop bygger om på Åkra, blir den største Extra butikken på Haugalandet

Publisert

[caption id="attachment_19212" align="aligncenter" width="500"] Planleggingen er i gang, fra venstre Tormod Helle, Wibekke Salvanes og Ellen Sørensen[/caption] Coop bygger om sin Extra butikk i Åkrehamn med 400 nye kvm. Butikken vil etter ombyggingen være den nest største Coop butikken etter Obs i Haugesund. Extra har tre størrelser og i Åkrehamn blir dette den største butikken med størst utvalg i Extra konseptet. I dag har vi 5 kasser, mens den nye butikken får 9 kasser. Det blir større plass til å skanne varene selv og flere manuelle kasser. Postkonseptet blir også større og du slipper å gå inn i butikken for å bruke posten. Butikken får større utvalg, bedre plass, vi kjører salatbar med påsmurt og varmmat slik at kundene kan få frokost og lunsj med seg. Vi har flere nye konsepter som skal inn i butikken og vareutvalget blir større sier regionleder Tormod Helle. Dette blir Flaggskipet på Karmøy og vi skal ha nyåpning den 17. juni der Ordfører Nilsen også deltar. Ny fasade med skilter og beplantning utenfor, MX Sport beholder sin inngang på vestsiden mens vi kommer til å ha en hovedinngang. Vi gleder oss til åpningen, men vi skal ikke stenge, butikken vil være åpen i hele ombyggingsperioden sier Tormod som er i full gang med planlegging og renovering. [gallery type="rectangular" ids="19213,19214,19215,19216,19217"]