Bli medlem

Nyheter

Boligleverandøren er månedens bedrift i mai 2021

Publisert

IMG_5962
Vi har tatt turen til Ådland og Boligleverandøren Karmøy der vi har pratet med daglig leder Emil Sørheim. [caption id="attachment_19174" align="aligncenter" width="249"] Daglig leder i Boligleverandøren Emil Sørheim[/caption] Før oppkjøpet av Boligleverandøren omsatte vi for 7-8 millioner mens vi i 2020 omsatte for 22 millioner. Vi har en vekst på 17-18% til nå i år og de siste årene har vi fått en jevn god stigning. Resultatene våre de siste årene har også vært bra. Målsettingen vår for 5 år siden var en omsetning på 20 millioner og flere ansatte. Dette har vi greid og nye mål er satt, det ene er at vi skal greie 25 millioner i omsetning med samme antall ansatte som i dag. [caption id="attachment_19172" align="aligncenter" width="500"] Øverst fra venstre: Emil, Morten og Lars Thomas. Nede fra venstre: Charlotte og Magne Einar[/caption] Da vi kjøpte Boligleverandøren hadde vi to valg, enten å bygge om på Ådland eller flytte til havneområdet i Åkrehamn der Boligleverandøren eide sine egne lokaler. Vi valgte Ådland og har nå solgt oss ut av «Blå kors bygget» 1. etasje. På Ådland har vi modernisert våre kontorer og lager, og er nå inne i sluttfasen. Vårt flotte store møterom og nye kontorer er ferdige. Vi skal nå ta fatt på kjøkkenavdelingen der vi også skal lage til en utestue/hage på 70-80 Kvm. Vi leier ut til ABR senteret og skal gå i gang med oppgradering her. Vi har søkt om å få rive det gamle bolighuset og sette opp en hall der vi kan ha våre kontainere og annet større utstyr. Vi har satset stort på digitalisering av rutiner og styringssystemer og på vårt møterom har vi en stor skjerm og programvare til å tegne hus, kjøkken og gå gjennom alle rom i huset for å se hvordan det blir. Emil viser så hvordan programmet virker, og jeg må si meg enig at det ser veldig fint ut, det ser rett og slett ut som om vi går inn i et vanlig hus og oppsøker de forskjellige rom. [caption id="attachment_19175" align="aligncenter" width="324"] Emil viser frem møterommet og det digitale tegneprogrammet[/caption] Emil ønsker også å få med at de har en avdeling i Haugesund med to kontorer og en fast medarbeider på Skadeavdelingen. Vi er ofte ute på vårt avdelingskontor med ansatte fra Ådland, og har flere prosjekt i området. Et av prosjektene er i Grindafjord der de setter opp fritidsboliger og skal sette opp hus. Her er tre hytter ferdige og vi er i gang med to nye. Vi har også solgt en hustomt og har en til som ønsker å kjøpe. Vi har flere prosjekter på tegne og søkestadiet og har god ordretilgang. Vi selger kjøkken hver uke og tror at våre dyktige medarbeidere og gode kjøkkenprodusenter er årsaken til det. Vi tegner, har møter med kundene, forandrer etter ønske og installerer kjøkkenet. [caption id="attachment_19179" align="aligncenter" width="252"] Boligleverandøren var gaselle bedrift i 2019[/caption] Dere finner oss på facebook og Åkrehamn Vekst nettsiden, vi skal også komme i gang med nye nettsider. Vi takker for god omvisning og informasjon og ønsker Boligleverandøren lykke til videre med fortsatt utvikling av sin bedrift.